Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Centertel poda Centernet do sądu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PTK Centertel (Orange) może w sądzie domagać się zapłaty przez Centernet wielomilionowych zobowiązań minimalnych, po tym jak spółka zależna NFI Midas rozwiązała umowę o świadczenie usług roamingu krajowego – podała Grupa TP w oświadczeniu przesłanym PAP. Jednocześnie Centernet podpisał 6 maja z Polską Telefonią Cyfrową (PTC) umowę o świadczenie usług roamingu krajowego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Witam Czytelników. Jutro wracam do pracy. Dziś jeszcze odpoczywam po operacji. Dziekuję za życzenia powrotu do zdrowia oraz dydymusowi za zastępstwo. Według zapewnień lekarza oko ma się dobrze:) Pozdrawiam Andrzej.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138392

Cieszę się bardzo i 3mam kciuki 🙂

• Anonimowy
      Gość

Ponieważ Pan Jabczyński nie pozwala umieścić mojego, poniższego komentarza do swojego błysku myśli o Centernecie na rzecznikowskim blogu więc wklejam go tutaj :

"Moje spostrzeżenia na wasz sposób działania – rozwijacie do perfekcji dział walki w sądach odpuszczając sobie walkę o klienta i inwestycje na tym polu. Nadal jesteście spółką telekomunikacyjną? Do łatki drożyzny doszywacie łatkę pieniactwa ale widocznie tylko taki model biznesowy potraficie wprowadzać w życie. Ciekawe czy na tym da się coś zarobić i na jak długo to daje stałe przychody."

• Anonimowy
      Gość

hehe coz tak bywa widac inny operator zaoferowal lepsze warunki i lepsza jakosc wiec nie ma o co szumu. Centertel powinien odpuscic.

• Anonimowy
      Gość

Jeśli w umowie jest taki zapis to moim zdaniem powinni zapłacić karę z nie wywiązanie sie z umowy przez Centranet.

• Anonimowy
      Gość

przecież za centranetem kryje sie muchomor wiec przekretow bedzie wiecej

• Anonimowy
      Gość

swite slowa jak to Karkosikowe spoleczki 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #174811 w Centertel poda Centernet do sądu
Twoje informacje:

Anuluj