Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Cennik usług mBank mobile – taryfa mobile od 15 czerwca br.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

mBank mobile, wirtualny operator komórkowy mBanku zaprezentowal dzisiaj nowy Cennik usług ważny od 15.06.2010 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138367

A kiedy wprowadzą billing rozmów….. ;). Play Fresh jest lepszy!!!

• aqq
      Członek
      Liczba postów: 40

Wszyscy piszą o ważności doładowań, a jak dla mnie równie ważną zmianą jest zróżnicowanie cen połączeń (do Play robi się drożej).

@Mood – jak dla kogo, 19gr/min do wszystkich (jak na razie do 15.01.2011) + darmowy pakiet 50MB co miesiąc bardziej mi odpowiada.

• lluukk
      Członek
      Liczba postów: 2

jak to 19 ? przecież 27 do części a do play 45 !

• Anonimowy
      Gość

W mBankmobile — 19 gr jest na czas określony – promocja czasowa za zakup specjalnej karty – przeniesienie numeru obecnie nie wchodzi w rachubę. To ile płacimy to tylko cennik bo jak chcemy sprawdzić to billingu brak. Nie szukam w tym podstępu ale ja lubię wiedzieć. Co do tego która sieć jest lepsza: nie przekonasz się dopóty nie zostaniesz klientem…. /to tak jak z loterią: „nie grasz nie wygrasz, zagrasz przegrasz…”

• aqq
      Członek
      Liczba postów: 40

Aha, co do promocji „Płaska Stawka” to w regulaminie jest następujący zapis: „W ramach Promocji w okresie od 14 lipca 2009 r. [b]do 30 czerwca 2010r.[/b]
      obowiązują następujące specjalne warunki korzystania z Usług mBank mobile: krajowe połączenia głosowe do wszystkich sieci (łącznie z siecią Play) – 27 groszy brutto/1min.”

• Anonimowy
      Gość

mBank mobile co prawda rzadko przedstawia nowe propozycje, ale są one znaczące i o to chodzi. Nie sztuka robić szum medialny dużą ilością ofert, które tak naprawdę nic, albo niewiele dają.

• Anonimowy
      Gość

jak przeniesiesz numer lub kupisz dedykowany starter z taryfą mobile3 to będziesz miał 10gr/sms oraz 19gr/min do wszystkich Sprawdzone!! Mam jeden numer przeniesiony do mbank mobile… drugi do GaduAir a trzeci „jeszcze” w PF 😀 PS-akurat tak trafiłem że na karcie GA dostaje 50PLN w transzach po 10PLN co 30dni na konto za free 😉 supcio 😛

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #231158 w Cennik usług mBank mobile – taryfa mobile od 15 czerwca br.
Twoje informacje:

Anuluj