Start Forum Operatorzy Internet mobilny Blueconnect Compressor w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PTC uruchomiła dla wszystkich abonentów blueconnect w komputerze specjalną, darmową usługę pozwalającą na przyspieszenie wyświetlania stron internetowych oraz zmniejszenie liczby potrzebnych do tego danych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Apropo kompresora to dodajcie newsa o przedłużeniu pakietu internetowego Tak-taka, przedłużyli go do końca roku.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

@zypolek ooo to dobra wiadomość:) A kompresor też się przyda jak najbardziej. Dobry ruch w stronę klienta.

• Anonimowy
      Gość

Już w niektórych opcjach BC było i ludzie sobie chwalili, bo tak pakiet 100mb daję de facto nawet i 170 mb do ściągnięcia:)

• Anonimowy
      Gość

podobne rozwiązanie kompresji przesyłanych danych zostało zastosowane choćby w aplikacji nokia mail w Orange, którą nie dawno testowałem. Dobrze że również Era postanowiła wprowadziła takie udogodnienie. Zawsze to przecież oszczędność pakietu danych

• Anonimowy
      Gość

To się bardzo przydaje. Wiem bo już coś podobnego było w Erze. I faktycznie sporo to daje. Opcja jest bardzo dobra z tego wzg że nie dość że mniej pobiera to i szybciej wyświetla za to duży plus.

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Imponująca reakcja redakcji – dzięki za info. W sumie to na innych portalach ten news się nie pojawił.

• Anonimowy
      Gość

szanowni panstwo ten kompresor to zwykle naciaganie jak zawsze pisza darmowy a co potem? zaplac ja zciagnelam i co?przyspieszenia zero wrecz odwrotnie zwiekszenie powolnienia,oj jak dobrze ze juz niedlugo umowa mi sie konczy mam dosc tej ery place 69,57zl i przez prawie dwa lata nie obejrzalam zadnego filmu normalnie filmik trwajacy 2 min,ja za taki abonament ogladam godzine,oj nie dziekuje za taka usluge nikomu w zyciu nie polece ery publicznie oglaszam zlodzieje kombinatorzy mam was dosc…polsko gdzie my zyjemy???

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #232255 w Blueconnect Compressor w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj