Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS BLOW GPS70Rbt

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Firma BLOW Car System przedstawia topowy model nawigacji: GPS70Rbt. Ekran o przekątnej siedem cali, układ GPS SiRF STAR III i oprogramowanie AutoMapa z możliwością wpisania wagi, szerokości i wysokości pojazdu sprawiają, że BLOW GPS70Rbt to propozycja dla najbardziej wymagających kierowców.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138498

Ja w odrobinie wiekszej cenie kupiłem teraz Mio serii S.Nie narzekam , wrecz przeciwnie , to najlepszy nawigator jaki miałem.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe jakie są ceny map i jak z aktualizacja oraz czy jest możliwa auto korekta mapy jak w tom tom. i czy jest informacja o ruchu drogowym . ,może ktoś mi napisze cos na ten temat . Oferta gps 70 rbt dla tir jest ciekawa ,zobaczymy ,wacham się nad zakupem tom tom 950 , może blow car system jest jest w tej nawigacji ciekawszy i bardziej przejrzysty,funkcje ciekawe duży wyświetlacz itd.

• Anonimowy
      Gość

W jasny dzień na wyświetlaczu nic nie widać. Wykonanie jest fatalne a w szczególności okrągłe gniazdo ładowania, które po 11 miesiącach urwało się bo było przyklejone na 1 kroplę kleju i niestety co mi po dobrze działającej nawigacji bez możliwości ładowania, bo nikt nie chce się podjąć by to przylutować.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #180180 w BLOW GPS70Rbt
Twoje informacje:

Anuluj