Start Forum Operatorzy Internet mobilny BlackBerry Bold (9000) w Plusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od początku grudnia w ofercie sieci Plus dostępny jest BlackBerry 9000 Bold w cenie od 425,78 zł z VAT. Komputer kieszonkowy, firmy RIM obsługuje wiadomości e-mail, rozmowy głosowe, wiadomości tekstowe (SMS), faksowanie przez internet został także wyposażony w moduł nawigacji GPS, Wi-Fi i obsługę sieci trzeciego pololenia HSDPA.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Bazant
      Członek
      Liczba postów: 27

Zobaczymy, czy przyjmie się tak samo dobrze jak w USA…

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

Nie do konca, poniewaz u nich internet jest albo za grosze, albo w ofercie abonamentowej gratis. Natomiast u nas, trzeba slono placic za net w komorce i skorzystac moga jedynie Ci, ktorzy maja wykupiony net na stale.

Aczkolwiek telefon jest super.. Blackberry jako jedyny posiada certyfikaty bezpieczenstwa danych itp.

• Anonimowy
      Gość

Uważam podobnie ja Infinity (nieskończoność) masowo się nie sprzeda – lecz to piękny telefon i jest na nim dostępna nawigacja GPS NaviExpert.

Myślę, że będzie to niszowy telefon dla wysokiej klasy biznesmenów.

• Anonimowy
      Gość

W ofercie Orange internet jest bez ograniczeń w cenie 19,90 +VAT. Usługa BIS.

• Anonimowy
      Gość

Śliczny telefon szkoda że dla firm bo chętnie bym sobie kupiła

• Anonimowy
      Gość

mam ten telefon i nie jestem bizneswoman jest praktyczny i idelalny posada duzo funkv=ci jak i blokad bezproblemowo mozna przegladc internet wi fi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #247917 w BlackBerry Bold (9000) w Plusie
Twoje informacje:

Anuluj