Start Forum Sprzęt Nokia Biznesowy slider Nokia E7 w sprzedaży dopiero od kwietnia tego roku?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Nokia przedstawiła w ubiegłym roku nowy model Nokia E7, który zyskał miano jednego z najlepiej wyglądających slider’ów na rynku. Niestety premiera urządzenia z przyczyn nieznanych została przesunięta na rok 2011. Ostatnie informacje wskazują, że nastąpi ona dopiero w kwietniu bieżącego roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• LesH
      Uczestnik
      Liczba postów: 3876

I pies Nokię z jej E7 ganiał, tak jak ganiam za tym smartfonem jako następcą 3-letniej, wysłużonej E90 od października 2010, od kiedy E7 pojawił się w ofercie katalogowej na listopad/grudzień 2010 T-Mobile De. Obecnie powstają jak grzyby po deszczu inne konkurencyjne wyroby, więc niewykluczone, że do kwietnia 2011 będą godne ekwiwalenty E7. W międzyczasie wielu oczekujących przejrzało na oczy, że liczne kluczowe parametry E7 już na koniec 2010 byłyby przestarzałe wobec smartwonów z górnej i najwyższej półki, jak choćby rozdzielczość wyświetlacza: tylko 360×640 punktów (230 tys. pikseli), czyli niepełne VGA przy standardowych 480×800 punktów (384 tys. pikseli), czyli WVGA (szerokokątnym VGA) u licznej konkurencji. To oczywiste, że taki ekranik mający 59% pikselażu konkurencji łatwo wysterować, wystarcza mu słabszy procek, co też w Nokiach jest standardem. Reasumując: odwlekają, odwlekają sprzedaż E7 – pies ich ganiał, bo ja już raczej za E7 ganiał nie będę.

• KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

@Lesh, gdyby był to komentarz na Facebook kliknąłbym lubię to 🙂

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

Z Nokia jest tak samo jak z Orange odcinanie kuponow od tego co juz bylo

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139415

zintegrujcie strone z facebookiem:)
      dolaczam sie do lesha;p i ta cena 2300zl!…

• rcicho
      Uczestnik
      Liczba postów: 157

Telefon ładnie wygląda i gdyby miał MeeGo byłby ciekawą alternatywą. Myślę że jeszcze trzeba poczekać z rok albo nawet i trochę więcej na całkiem nowe i dobre Nokie. W tej chwili konkurencja nieźle ich wyprzedziła.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139415

Ładne kształty podobne do mojej N8.Ja już bym nie kupił telefonu z pełną rozkładaną klawiaturą.Miałem N97 jedyne czego mi brakuje to podpórki do oglądania filmów, telewizji,yutube i internetu.Fajnie się kładło i można było oglądac.Teraz trzeba coś podkładac,a klawiatury to może kilka razy użyłem,bo osobiście nie lubię sms i wnerwia mnie strasznie jak ktoś ma sprawę do mnie i pisze smsa na którego kultura wymaga odpowiedziec,więc przeważnie dzwonię.Brudu to wymiatałem z pod tej klawiatury kilogramy.Teraz mam spokój.Czysto i z pokrowcem,lub futerałem nie ma problemu.Polecam N8 oczywiście koniecznie z internetem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #242537 w Biznesowy slider Nokia E7 w sprzedaży dopiero od kwietnia tego roku?
Twoje informacje:

Anuluj