Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Billing online w ERA Tak Tak

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Era w centrum zarządzania kontem Era Tak Tak udostępniła użytkownikom możliwość oglądania billingu online.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138370

Dobry pomysł, szkoda że w simplusie w E-Bok tego jeszcze niema…

• Anonimowy
      Gość

I fajnie, kolejne ułatwienie. Może początkowo są jakieś maleńkie problemy techniczne i dlatego w firefoxie coś się krzaczy? ewentualnie wina przeglądarki

• Anonimowy
      Gość

Fajnie ze to zorbili. Prepaid z orange juz to ma dawno i zawsze mi sie to podobalo 🙂

• Anonimowy
      Gość

na innym portalu rozsądnie napisali, że zapewne serwis będzie rozbudowywany, ty wolisz od razu szukać oszustwa…

Czasami jest tak , że opy wporwadzając coś nowego tylko się narażają, zawsze ktoś się przyczepi, może lepiej żeby nic nie zmieniali?

• Anonimowy
      Gość

Era Non stop źle rozlicza GPRS pakiety , jak i okrada ludzi an aplikacji era gg

• Anonimowy
      Gość

Fajnie, że freszcie wprowadzili ten biling. Rzeczywiście, wg mnie, jest coś na rzeczy, że w TT i Heyah, biling nie pokazuje przesłanych i odebranych danych, jeśli korzystamy z neta. W Eruni TT jestem od września 2005r. i co najmniej 3 razy miałem problemy z pakietem Omnix Max. Głównie chodziło o to, że po wyłączeniu tego pakietu, system w następnym cyklu rozliczeniowym, sam sobie aktywował ten pakiet ponownie he he! A czy dane są rozliczane odpowiednio, to nie wiem. A dlaczego- bo nie ma żadnej możliwości sprawdzenia tego, nawet krótkim kodem, co dla mnie jest śmieszne! A oferta TT jaka jest, to widać. Tak, że dalej siedzę w taryfie Happy. Chyba nie muszę wymieniać jej zalet, w porównaniu do nowego, gorszego TT. Ale wizja rebranding’u robi swoje i jeśli w ciągu kilkunastu dni nie odpowiedzą na ofertę Play Fresh, to drugi numer PTC przenoszę do P4. I pewnie zostanie Syfplus i Play Karta, która w końcu jest tak dobra, że aż grzechu warta! A pomyśleć, że to była kiedyś Era Moja, a teraz już na ten ohydny róż na ulotkach czy bilbordach, nie mogę już patrzeć!

• Anonimowy
      Gość

Przecież macie liczniki GPRS w telefonach zawsze można sprawdzić czy nie oszukują

• Anonimowy
      Gość

lamus: Tak oczywiście… Tylko pewnie tak, że po każdej sesji, zapisywać sobie może, np. na karteczce i odliczać ilość pozostałych danych z pakietu, teraz nazywającym się Blueconnect 5MB?! I może jeszcze czekać,edy system to wszystko odliczy, bo może dopiero na drugi dzień rano wszystko się unormuje?! A do tego trzeba ciągle kontrolować stan konta głównego, bo jak się pakiet skończy, to wiadomo… Rzeczywiście szybko i prosto…

• Anonimowy
      Gość

Tak czy owak mozliwosc kontrolowania swoich polaczen jak i smsow o kazdej porze dnia i nocy jest bardzo dobra. Widac ze stopniowo udoskonalaja caly system i dobrze.

• Anonimowy
      Gość

A przez jaki okres zapisywane są dane z billingów w TT?

• Anonimowy
      Gość

Niewiem ale w Heyah nie mozna zdobić tego bilingu on-line

Podobno maja jakieś problemy z heyah bilingów nie pokazuja .

Prosze spróbujcie od siebie i napiszcie czy sie myle

Ewent jak taki biling online zdobic

Pozdr

• Anonimowy
      Gość

To ma byc biling tylko z przed 30 dni w play jest z całego roku WTF??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #170264 w Billing online w ERA Tak Tak
Twoje informacje:

Anuluj