Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Billing online w ERA Tak Tak
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 11:30Liczba postów: 138370 -
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 16:08Liczba postów: 138370Fajnie, że freszcie wprowadzili ten biling. Rzeczywiście, wg mnie, jest coś na rzeczy, że w TT i Heyah, biling nie pokazuje przesłanych i odebranych danych, jeśli korzystamy z neta. W Eruni TT jestem od września 2005r. i co najmniej 3 razy miałem problemy z pakietem Omnix Max. Głównie chodziło o to, że po wyłączeniu tego pakietu, system w następnym cyklu rozliczeniowym, sam sobie aktywował ten pakiet ponownie he he! A czy dane są rozliczane odpowiednio, to nie wiem. A dlaczego- bo nie ma żadnej możliwości sprawdzenia tego, nawet krótkim kodem, co dla mnie jest śmieszne! A oferta TT jaka jest, to widać. Tak, że dalej siedzę w taryfie Happy. Chyba nie muszę wymieniać jej zalet, w porównaniu do nowego, gorszego TT. Ale wizja rebranding’u robi swoje i jeśli w ciągu kilkunastu dni nie odpowiedzą na ofertę Play Fresh, to drugi numer PTC przenoszę do P4. I pewnie zostanie Syfplus i Play Karta, która w końcu jest tak dobra, że aż grzechu warta! A pomyśleć, że to była kiedyś Era Moja, a teraz już na ten ohydny róż na ulotkach czy bilbordach, nie mogę już patrzeć!
-
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 17:17Liczba postów: 138370lamus: Tak oczywiście… Tylko pewnie tak, że po każdej sesji, zapisywać sobie może, np. na karteczce i odliczać ilość pozostałych danych z pakietu, teraz nazywającym się Blueconnect 5MB?! I może jeszcze czekać,edy system to wszystko odliczy, bo może dopiero na drugi dzień rano wszystko się unormuje?! A do tego trzeba ciągle kontrolować stan konta głównego, bo jak się pakiet skończy, to wiadomo… Rzeczywiście szybko i prosto…
-
AutorWpisy