Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Bezpłatne pakiety internetowe znikają z Cennika GaduAIR

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Z dniem 14.02.2011 zmieni się cennik GaduAIR. Zmiana polegać będzie na usunięciu z cennika informacji o bezpłatnych pakietach internetowych przyznawanych po doładowaniu konta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

ciekawe ile osób zrezygnuje z ich usług jak zabiorą te pakiety bo mnie się wydaje że tylko to ich trzyma w tej sieci

• Anonimowy
      Gość

Nie pakiety Nas trzymają a ciągłe promocje, np.: Wszechdostępni 2gr/sms i 19gr/min do wszystkich sieci!
      Polecam ale również przyznaję minus za zdrożałe pakiety internetowe:(

GaduAir tylko się nie psuj a rozwijaj z korzyścią również i dla nas konsumentów prepaid-owców, przesiedleńców z innych sieci;-) Ja byłem w Orange 3-4lata i nie polecam, dlatego miałem dylemat co wybrać GaduAir, mBank czy Play ale Play tylko w akcie desperacji bym wybrał. Wybór padł na GaduAir i na razie jest fajnie,dobrze,tanio, oby tak dalej!

Pakiety internetowe są bardzo ważne ale najważniejszy jest dla mnie pakiet 5MB/1zł, oby on się nie zmienił;-)

• Robinio1970
      Członek
      Liczba postów: 43

Zgadzam się z przedmówcą tit.

Ja wziąłem GaduAir dla pakietów 7 miesięcy temu, niestety widać, że małemu operatorowi trudno się żyje w tej globalnej wiosce… Ale każdy musi kiedyś zacząć a i początki bywają z reguły trudne. Sam nie wiem co mam o tej zmianie sądzić, jeszcze niech zabiorą wszechdostępnych i koniec murowany.

• Anonimowy
      Gość

zmiany w przyszlosci moga byc na korzysc lub niekorzysc klienta,ga to jedna wielka promocja tak naprawde

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #241529 w Bezpłatne pakiety internetowe znikają z Cennika GaduAIR
Twoje informacje:

Anuluj