Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Bezpłatna aktualizacja oprogramowania urządzeń nawigacyjnych Becker
-
AutorWpisy
-
-
Firma Harman/Becker udostępniła na stronie http://www.BeckerPolska.pl bezpłatną aktualizację oprogramowania do najnowszych urządzeń nawigacyjnych Becker Traffic Assist. Aplikacja “Becker Special Edition” POI Finder dla najnowszych urządzeń wprowadza do nich wszystkie lokalizacje stałych fotoradarów w Europie.
-
Anonimowy
Gość30 lipca 2009 o 08:19Liczba postów: 139024Chyba na to pytanie nie ma dobrej odpowiedzi. Sam musisz sprawdzić pożyczając np. od znajomych różne nawigacje, która Tobie będzie najlepiej odpowiadać. Jedni np. lubią jechać na słuch i to wtedy można polecić nawigacje z AutoMapą, czy też Mio lub TomTom. Inni wolą jechać wzrokowo i tu dość dobra jest nawigacja, która ma MapMap 6 w oprogramowaniu. Jezęli jedziesz za granicę to warto zaopatrzyć się w IGO, Harman/Becker czy też Garmina. Jak widzisz wybór jest ogromny i każdy tak jak z telefonami musi wybrać coś dla siebie. Ja mam AutoMapę po Polsce i IGO na zagranicę i to mi w zupełności wystarcza.
-
Anonimowy
Gość3 lipca 2015 o 19:44Liczba postów: 139024A co ze starszymi klientami2010 rok 1050 zł Becker Z 203 2011 900 zł Becker 43 talk i co do kitu. Co to za firma jak bym wiedział to kupił bym o połowę tańszą i aktualizował bym do dnia dzisiejszego. W Nawigacji Z-203 jest RAWA STRONA mój szwagier obcokrajowiec zdębiał. Miał być aktualizowane i co ??? do kitu z taką firmą.
-
-
AutorWpisy