Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Android 2.1. dla Samsung Galaxy Spica i5700 oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 19
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

W lutym tego roku serwis Telix.pl, jako pierwszy na świecie dotarł do informacji związanej z aktualizacją oprogramowania dla modelu Galaxy Spica. Po raz kolejny koreański producent telefonów komórkowych potwierdził tą wiadomość. Jeszcze w tym miesiącu drugi z modeli firmy Samsung oparty na systemie operacyjnym Google otrzyma aktualizację do Androida 2.1.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139199

Nice info.

• Anonimowy
      Gość

no wreszcie sie coś ruszyło mój samsung doczeka sie 2.1. Choć 1.5 tez niczego sobie

• Anonimowy
      Gość

-.- SAMSUNG NAJGORSZA FIRMA JAKA TYLKO MIALEM!!!

WOGULE NIE DBA O KLIJENTOW!!! JESTEM JEDNYM Z

WIELU NIEZADOWOLONYCH KLIJENTOW JEZELI CHODZI

O SAMSUNGA GALAXY (i7500)!!! JAJA SE TA FIRMA Z

LUDZI ROBI! TELEFON DO… DUSZY I JESZCZE NIE CHCA

GO ZUPDATOWAC BY WSZYSTKIE BLEDY, PORAZKI,

PRZECIAZENIA, ERRORY I INNE RZECZY NAPRAWIC…

CZY WYJDZIE 1.6 NA i7500 TO JEST NADAL "NIE

WIADOME"… TELEFON ZLOM, SAMSUNGA NIE

INTERESUJA SPRZEDANE "BADZIEWIA" NAJWAZNIEJSZA

CHYBA BYLA KASA?! NIE POLECAM SAMSUNGA!!!

• Anonimowy
      Gość

Po pierwsze to nie drzyj japy (CapsLock), a po drugie, to nikt Cię nie przykleił do tego telefonu. Możesz sprzedać, ot co.

• Anonimowy
      Gość

Znajdź mi nowego samsunga galaxy za 150zł! Od ręku kupuję 10;P

• Anonimowy
      Gość

nowy nie oznacza zaraz od jakiejs firmy NOWY w pudelku

zamkniety! 3 Miesiace to Tez NOWY! Cena kupna spadla

jego o 75%! wlasnie z tego powodu ze to WERSJA

BETA/TESTOWA byla od samsunga na ludziach? i dlatego

wyszla Spica. Nie wiem czy te same problemy sie tez

pojawiaja. Ale jezeli chodzi o samsunga to go wogule nie

interesuja problemy z i7500 i nawet za 150zl bym ci go nie

doradzal to nokia 3330 nie miala tylu usterek co galaxy.

• Anonimowy
      Gość

no niezłe porównanie. To tak jakby dorożkę porównywać z najnowszym mercedesem.

Z choinki się facet urwałeś.

• Anonimowy
      Gość

Chłopie przestań używać Capsa, naucz sie używać polskiego języka, masz coś do firmy to ich pozwij, dziecko jak Ci ta firma nie pasi to spadaj mowie kup se Nokie, ps idiotą jesteś ty, jak masz problem to po***** sie tu wyżalasz, idz patrzeć na bajki…ps nie widze zeby ktoś miał problem poza tobą, więc idz spać szczylu

• Anonimowy
      Gość

Hahaha. a3e- ładnie ich nakręcasz. A co do aktualizacji- ciekawe czy tym razem Samsung PC Studio będzie działało pod Win7.

• Anonimowy
      Gość

Dzieciaku uspokój sie bo to nic Ci nie da… po**** szukaj nadal bo tu ku*** nie trafiłeś. Nokie teraz se możesz do dupy wsadzić co byś sie uspokoił (poproś kolege niech zadzwoni).

Ludzie tu macie kolejny przykład napinacza… żenada. Wypad z tego forum pomyliłeś tematy

Główny temat "Android 2.1. dla Samsung Galaxy Spica i5700 oficjalnie" a ty przychodzisz i żalisz dupe że nie masz softa do i7500 (bywa, czas jest samsung raczej coś zrobi gdy tylko opanuje i5700) Wiec wyluzuj albo spadaj

jak masz problem przyjedz do katowic, gliwic albo zabrza

pozdRo dla całej reszty która zmuszona jest na znoszenie tego bachora

• Anonimowy
      Gość

jasne, po 3 miesiącach to nówka 😉

Tak samo, jak Twoja dziewczyna, którą od 3 miesięcy

"zabawiam", nie śmigana.

A co do firmy, uważam, że są całkiem odpowiedzialni.

Poza telefonem, posiadam ich jeszcze laptop i monitor,

jak tylko miałem problem (z gniazdem HDMI), to w 2 dni

mi wymienili. Obsługa jest całkiem niezła.

Co do telefonu, to nie przeczę, że swoje wady ma, ale po

odpowiednim skonfigurowaniu działa bardzo dobrze.

Jak się nie potrafisz nim zajmować, to nie miej do innych

pretensji. A aktualizacji doczekasz się – spokojnie 😉

peace.

I pozdrów niunie 😉

• Anonimowy
      Gość

co za dziecko neostrady 🙂

leszczu poradzę ci zanim coś kupisz to poczytaj tu i tam o sprzęcie a nie po 3 miesiącach płaczesz bo kupiłeś "gówno".

na koniec polecam ci emporię z nią nie będziesz miał problemów 🙂

• Anonimowy
      Gość

Chłopcze z caps lockiem i japą w śmieciach, nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie wypowiadaj się bo łeb boli od takich pacanów na necie. Co do samsunga to narazie nie przekonałem się jak wygląda sprawa z obsługą klientaprodu czy serwisem itp. zakupiłem samsunga i5700 i jedyne na co mogę się poskarżyć to chyba właściwie android 1.5 bo na co komu multimedialny tel, którego nie można połączyć przez bluetooth czy nawet z kablem namerdać się trzeba nieźle a i nie do końca później jest jak trzeba. Czekam na officiala 2.1 a i za to samsunga pochwalić trzeba bo nie każdy producent dupę sobie zawraca updateami (co zależy właśnie od producenta) trzymam kciuki za 2.1 bo tel zapowiada się b. dobrze

• Anonimowy
      Gość

Czy ktos zna juz jakas oficjalna date updatu do 2.1 dla i5700, bo czekam i czekami doczekac sie nie moge 🙂

• Anonimowy
      Gość

Na update każdy czeka ale czy oprogramowanie pod win 7 zrobią działające bo jak nie to nici z update albo trzeba będzie do xp wrócić. Ale z tego co na necie czytałem to ma wyjść również uaktualnione oprogramowanie na win 7 wraz z uaktualnieniem firmware.

• Anonimowy
      Gość

Skąd Ci ludzie się biorą? Jak kupiłeś samsunga nikt ci nie obiecał, że będziesz dostawał update co dwa miesiące. Czy ty sobie zdajesz sprawę z tego jakie nakłady finansowe i czas potrzebne są do tego aby zrobić update na dany model. Zastanawiam się w ogóle czy jakikolwiek producent będzie w stanie Ciebie "zadowolić"? Teraz poproszę o odpowiedź który producent daje szybciej update’a niżeli samsung w przypadku opisanego przez Ciebie modelu. ile trzeba czekać na nowsza wersję Windows czy Symbian? Czy to że w ogóle będzie aktualizacja to nie wiele???

• Anonimowy
      Gość

Mam pytanko, w jaki sposob przyspieszyc i5700, po za nowym softem oczywiscie?????
      I jak dlugo trzyma batria w tym foniku ???

• Anonimowy
      Gość

jak zaktualizować mojego galaxy i5700 z androidem 1,5 do wersji 2.1 ? proszę o jak najszybszą odpowiedź 🙂

• Anonimowy
      Gość

mam problem zaktualizowałem do 2.1 i nie wiem jak włączyć język polski prosze o pomoc szybką

Przeglądanie wątków odpowiedzi 19
Odpowiedz na: Odpowiedź #192210 w Android 2.1. dla Samsung Galaxy Spica i5700 oficjalnie
Twoje informacje:

Anuluj