Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Aktualne cenniki telefonów w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Z dniem 16 kwietnia br. w Play uaktualnił cenniki telefonów komórkowych. Do oferty dodano Regulaminy Oferty Promocyjnej „Promocja wiosenna” oraz Pakiety minut i SMS-ów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138784

Nowy cennik prepaid w orange ważny od 16 kwietnia tak jak obiecał rzecznik.

http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/2757/2823641.
      pdf

• Anonimowy
      Gość

samsung f480 w abo 45zl na 24mc za 300 zl??? no chyba pojebalo play… na allegro po ok 700 zl nowe chodza:/

• Anonimowy
      Gość

do kolegi kkk to i tak nie duzo zerknij sobie na tego samsunga f480 na plus.pl heh porazka i postanowilem przejsc do play nie tylko z uwagi na ceny fonów ale jestem w plusie 7lat i zadnych znizek ani dodatków nie dostaje ;/ nowa umowa na warunkach takich jak bym byl nowym klientem ;/

• Anonimowy
      Gość

Przyznam racje. koledze 05.05.09 konczy mi sie umowa ale ja za to kończe z orange jestem tam 4 lata i nic zadnych znizek wszystko to samo. telefony za 1 zł to masakra tylko kolorowy;/ Ide do play tam i telefony tańsze i niższe stawki za usługi.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #172600 w Aktualne cenniki telefonów w Play
Twoje informacje:

Anuluj