Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Aktualne Cenniki Telefonów w ofercie Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 2-ego października do wszystkich promocji OnePlay i Firmowych zostały wprowadzone telefony HTC Hero oraz Samsung i7500 Galaxy. Aktualne Cenniki Telefonów w ofercie Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

szkoda, że większość telefonów jest w "na życzenie" za grubą kasę. a te w tych cennikach to po 10 sztuk na Polskę…

• Anonimowy
      Gość

HTC HERO Liczac dla abonamentu "One play 65"

24 miesiace:

abonament 65zl za 50zl: 849 zl (tel) + 50 zl * 24 miesiace = 2049 zl

swobodny internet: 599 zl (tel) + 65 zl * 21 miesiecy = 1964 zl (czyli 85 taniej)

36 miesiacy:

abonament 65zl za 50zl: 699 zl (tel) + 50 zl * 36 miesiecy = 2499 zl

swobodny internet: 399 z (tel) + 65 zl * 33 miesiace = 2544 zl (czyli 45 zl drozej)

Jak cos pomylilem to poprawcie.

• Anonimowy
      Gość

I tak kupujac na za10groszy wychodzi znacznie taniej.

• Anonimowy
      Gość

Z tym Hero to Play trochę nie poważnie poleciał. Jak go wprowadzał zasunął i tak wysoką cenę za niego. Potem po tygodniu było info że cena jego w górę. Trochę tak nie ładnie. Zresztą żeby mieć telefon z Androidem dobrze mieć stałe łącze z netem w telefonie. Tutaj Play co prawda oferuję ale tylko na swojej infrastrukturze a poza nią płacimy nie małe 12gr/100kB co jest wg mnie pomyłką dlatego osobiście nie nabył bym tego telefonu w tej sieci.

• Anonimowy
      Gość

wczoraj przez przypadek wlozylem do modemu karte z play one 25 zamiast playonline, wlaczylem pobieranie filmu i wyszedlem.. i tak mam 1000zl rachunek!! bo w systemie nikogo nie zdziwilo ze podczas jednej sesji nabilo 700zl! pytalem czemu nikt tego nie zauwazyl to sami nie wiedza tlumaczac ze mialem limit kredytowy 1000zl (ktory zreszta sami mi ustalaja nie wiadomo na jakiej podstawie) wiec tyle pozwolili skorzystac!!!! jakas paranoja. jakbym mial limit 10000zl i ktos mi ukradl delefon a pozniej dzwonil do chin czy korei za 10tys to tez by ich to nie zdziwilo… dla mnie to cos tu jest nie tak a Wy co myslicie?

• Anonimowy
      Gość

dla tych co nie rozumieja jak mozna pomylic sie tak z kartami radze przed obelgami polozyc 4 karty w takim samym stanie a pozniej wziasc jedna z nich. nie ma na nich zadnej roznicy a aplikacja takze nie informuje z ktorego nr kozystamy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #182813 w Aktualne Cenniki Telefonów w ofercie Play
Twoje informacje:

Anuluj