Start Forum Sprzęt Samsung Aktualizacja do Android 2.2 Froyo już dostępna dla Samsung Galaxy S

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

„Nowy król Androida”, Samsung Galaxy S oficjalnie otrzymał aktualizację do najnowszej wersji platformy Android 2.2 Froyo. Upgrade dostępny jest już w wybranych krajach na całym świecie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• KamilBakowski
      Członek

Aktualizacja dostępna jest aktualnie dla krajów skandynawskich. Nasz redakcyjny Galaxy S po podłączeniu do Kies nie otrzymał możliwości aktualizacji.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138791

nie widze froyo! Froooyo gdzie jestes

• Anonimowy
      Gość

Może jeszcze dodajcie, że wersja skandynawska nie ma polskiego T9/Swype.

A redakcyjny Galaxy S widzialby wszystko po dodaniu wpisu w Rejestrze jak opisano w artykule źródłowym.

• KamilBakowski
      Członek

@x, jakbyś przeczytał uważnie to zauważyłbyś, że jest link do instrukcji związanej z edycją rejestru, nie chcieliśmy instalować upgrade do redakcyjnego Galaxy S,, ze względu m.in na brak polskiego Swype.

• Anonimowy
      Gość

@KamilBakowski,

to co chce zauważyć, to to, że news jest nieprecyzyjny. Gdyby w jego treści byłoby info, które zapodałeś w komentarzu (tj. „Aktualizacja dostępna jest aktualnie dla krajów skandynawskich”) i gdyby było info, że w tej lokalizacji brak właśnie wspomnianych elementów (czyli że może być to wydanie nieprzydatne dla Polaków), byłoby OK. A tak mamy sensację – podłączajcie się do KIESa, a może zobaczy coś… (skądinąd wiadomo, że nie zobaczy). Hasło na dziś – precyzyjność.

• guregori
      Członek
      Liczba postów: 8

Wiecie może, jak przyspieszyć uruchamianie się Samsunga Galaxy I? Strasznie wolno się włącza :-/.

• Anonimowy
      Gość

Mieszkam w Angli I też codziennie sprawdzam ale nie mogę mojego galaxy s nie mogę zaktualizować

• Anonimowy
      Gość

[quote]Wiecie może, jak przyspieszyć uruchamianie się Samsunga Galaxy I? Strasznie wolno się włącza :-/. [/quote]

To nie wylaczaj, najlepsze rozwiazanie. Nie bylo to chyba skomplikowane, wystarczy troszke pomyslec

• Anonimowy
      Gość

jest aktualizacja do froyo na kies 🙂

• Anonimowy
      Gość

Właśnie dzwoniłem do polskiego samsunga i uzyskałem informację, że aktualizacja SGS do androida 2.2 (froyo) dla wszystkich polskich operatorów (poza Erą, bo oni juz mają) jest planowana do dnia 29.12.2010 roku… Mam nadzieję, że to prawda, bo czekamy juz dosyc długo…

• Anonimowy
      Gość

W T-MOBILE uk już jest właśnie zaktualizowałem.

• Anonimowy
      Gość

dziś 28.12 i na Galaxy S z Ery jeszcze nie ma aktualizacji przez Kies, jakieś pomysły ??

• Anonimowy
      Gość

Już jest aktualizacja do froyo 2.2 na galaxy S !
      Pojawi się po podłączeniu do kies

• Anonimowy
      Gość

Witam.
      Czemu nie moge jeszcze zaktualizować mojego Galaxy S
      Dodam tylko że mam w Orange jeśli to coś zmienia
      Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz

• zajfpl
      Członek
      Liczba postów: 1

Właśnie zaktualizowałem mój Samsung Galaxy S bez simlock’a:)
      Wersja Kies 2.0.0.11044_11 – aktualizacja oprogramowania układowego
      [b] Wersja oprogramowania układowego 2.3.3
      Wersja jądra 2.6.35.7-I9000XWJVH-CL184813 root@DELL101 #2
      Numer wersji GINGERBREAD.XWJVH [/b]
      WARTO!!! sprzęt chodzi dużo szybciej co widać w testach i czuć w użytkowaniu a najważniejsze nie tracisz gwarancji!
      pozdrawiam i miłej zabawy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #235038 w Aktualizacja do Android 2.2 Froyo już dostępna dla Samsung Galaxy S
Twoje informacje:

Anuluj