Start Forum Operatorzy Internet mobilny 600 tys. użytkowników Play Online i Galaxy Tab od 1 zł w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Na konferencji Play zapowiedział nowe Promocje i taryfy Play Online Box z tabletem Samsung Tab od 1 zł i Apple iPad w cenie od 799 zł. Celem operatora jest pozyskanie 5 mln. klientów do końca roku. Przyśpieszenie internetu w 1 kw. 2011 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139185

NIECH LEPIEJ POPRAWIĄ ZASIĘG W CAŁEJ POLSCE BO MAJĄ NAJGORSZY PLAY JAK ZAWSZE SIĘ PRZECHWALA A DALEKO MU DO W3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

Cena taba korzystna, nawet w abo 149, a 35GB, ale ma jeden poważny szkopół bo przesył danych to tylko 1MB/s co dla taba będzie za mało ciut, wolno będzie chodziło.

• Anonimowy
      Gość

ogólnie podwyżka, ja mam 5 giga i cóż widzę 25 zł więcej za 10 zł to już poszukam może plus czy orange.

• Anonimowy
      Gość

Zasięg w Play ich internetu jest bardzo słaby mi się kojarzy z serem szwajcarskim tak samo dziurawy… Ceny urządzeń też nie powalają jakoś specjalnie.

• Anonimowy
      Gość

Oczywiście ceny samsunga korzystniejsze, niż iPada, tylko jak zobaczyłem to urządzenie na zdjęciach to to straszna cegła jest:) Problemem jak to w play jest zasięg no i nie ma co kryć to ten będzie najważniejszy przy wyborze oferty.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #236734 w 600 tys. użytkowników Play Online i Galaxy Tab od 1 zł w Play
Twoje informacje:

Anuluj