Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 60 zł za MNP w Play Fresh zostaje, zabiorą darmowe pakiety
-
AutorWpisy
-
-
Oferta Promocyjna „Play Fresh z moim numerem” skierowana jest do osób, które złożą wniosek o przeniesienie numer telefonu (MNP) od swojego dotychczasowego operatora, zakupią Zestaw Startowy w cenie 30 zł brutto i dokonają Aktywacji w Ofercie Play Fresh. Z oferty wycofano darmowe pakiety, pozostawiono 60 zł.
-
Anonimowy
Gość11 września 2009 o 11:36Liczba postów: 138400jak dla mnie to była i jest opłata za to by ludzie przeszli do play i tyle.. ale zabierając teraz pakiety mogą być źle odebrani. W sumie nic ciekawego nie oferują w porównaniu ze swoją konkurencją.. inni co chwile coś wrzucają, era heyah podwójne potrójne doładowania, orange happy day z kilkoma godzinami rozmów po doładowaniu. Zamiast zabierać powinno się dawać.
-
Anonimowy
Gość11 września 2009 o 19:10Liczba postów: 138400@sopel:"W sumie nic ciekawego nie oferują w porównaniu ze swoją konkurencją."
To zależy dla kogo. Akurat dla mnie i wielu moich znajomych oraz członków najbliższej rodziny jest to bardzo dobra oferta. Jak znajdziesz się w Play w otoczeniu przyjaciół i znajomych to bez problemu osiągniesz stawkę 10-15 gr za minutę a dodatkowo nie będziesz zmuszany do dzwonienia tylko w celu wyczerpania środków z konta. Już nie mówię o tym, że w Play można zarządzać numerami najbliższych przez internet i dokonywać zakupu pakietu 100 minut za 5zł za nich, na wypadek gdyby nie mieli do tego pamięci lub umiejętności.
To, że co chwila pojawiają się jakieś nowe promocje powoduje, że ludzie się w nich gubią a część osób w ogóle się o nich nie dowie, ale nie zdąży skorzystać. Co prawda podwójne doładowanie w Heyah to jest to co wcześniej bardzo lubiłem w Erze, ale z Tak Tak nie mógłbym bezpośrednio przejść do tej oferty ;(.
-
Cóż – nic wielkiego. Play wciąż ma zdecydowanie najmniej użytkowników mimo robienia wszystkiego co tylko się da, aby choć statycznie mieć ich więcej – doskonały przykład to roczna ważność konta za 5 zł. Mimo, że oddają użytkownikom koszty przenosin z nawiązką to wciąż ja w swoim otoczeniu nie słyszę, aby ktoś wybierał się do Play.
-
Anonimowy
Gość14 września 2009 o 14:37Liczba postów: 138400
-
-
AutorWpisy