Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 45 gr do Play w mBank mobile

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

mBank mobile proponuje swoim Klientom od 14 lipca 27 gr za minutę do wszystkich sieci, nowe promocje, wydłużone okresy ważności kont i zarządzenie kontami telefonicznym poprzez serwis transakcyjny mBanku. Jednak w nowym regulaminie, który wchdzi z dniem 13 sierpnia tego roku czytamy, że do Play użytkownik sieci zapłaci 45 groszy za mintę rozmowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138852

A do Play,drożej

• Anonimowy
      Gość

Heh… zamiast napisać, że wydłużone ważności konta, to w temacie, że do play drożej …

• Anonimowy
      Gość

w tej promocji cena minuty do Play jest nadal 27gr !

• Anonimowy
      Gość

to by było na tyle jeśli chodzi o równe traktowanie operatorów komórkowych przez naszego urzędnika (UKE), te stawki mówią same za siebie, kogo tak naprawdę on popiera i czy UKE chodzi o dobro klientów czy wspieranie tylko jednej sieci 😉

• Anonimowy
      Gość

Czy ja dobrze pamietam ze tak niedawno mbank reklamował sie z hasłem 'absurdalnie tanio do play też’ ?

• Anonimowy
      Gość

a ja nie wiem jeszcze czy zauwarzyliście, jaki teraz mbank mobile ma fajny dostep do netu przy tych wydluzonych terminach. Kupujesz starter, ladujesz za 100 zł i masz na 10 miesięcy konto ważne.W miare potrzeby wlaczasz sobie pakiecik 5 zł za 100 MB. WTEDY KIEDY POTRZEBUJESZ.

Dajmy na to że wsadzę taką kartę teraz do lapka (początek sierpnai i zaladuje za 100 zł). W tym miesiącu są wakacje wyjechałem i akurat potrzebowałem neta. No to właczylem sobie 3 pakiety w sumie 300 mB. We wrzesniu wrocilem i stwierdzilem, ze internet mam w domu wiec po cholere mi te pakiety. No to nie kupilem zadnego. No ale w pazdzierniku wyjechalem na weekend w gory tak na 2 dni … akurat sie 100 mega przydalo wiec kupilem jeden pakiecik. W listopadzie znow siedzialem w domu. W grudniu wyjechalem na sylwestra na kilka dni … znow 300 mega wlaczylem … ale potem do marca nie ruszalem sie juz z domu i nie korzystalem wogole …. W kwietniu ciagle mialem na koncie 60 zł … ale pojawila sie lepsza oferta …wystawilem wiec karte na allegro i sprzedalem za polowe wartosci doladowania, czyli 30 zl (mysle ze realna cena).

Minelo 9 miesiecy … internet mialem WTEDY KIEDY CHCIALEM … Wydałem w sumie 75 zł (100 na doładowanie + 5 zł za starter – 30 zł zwrot z allegro).

Nie wiem jak wy, ale ja wlasnie tak rozumiem MOBILNY inernet….

Jedyna wada oferty to limit 300 MB na miesiac (a w zasadzie 320 MB) na miesiac.

• Anonimowy
      Gość

Ale to dalej oferta MVNO i w zasadzie nie mają dużo klientów. Każdy wybiera ofertę pod swój profil dzwonienia, biorąc pod uwagę, kto gdzie jest to pewnie większość osób ma jakiegoś operatora z W3 co za tym idzie, liczne pakiety itd, a tutaj niestety takich rzeczy nie ma.

• Anonimowy
      Gość

kodi82: Ja ja jak jade na wakacje to nie biore ze soba laptopa z internetem, co najwyzej sprawdze maila na komorce. Pomysl od czego sa wakacje…. i wypoczywaj!

• Anonimowy
      Gość

A ja biore ze sobą palmtopa i klawiaturę bluetooth … jakbym np. miał kaprys znaleźć ciekawe miejsce i nie chciało mi się szukać kawiarenki internetowej …. Ostatnio byłem we lwowie totalnie na pałę nie wiedząc nic o mieście … Kupiłem sobie lokalną kartę z pakietem 100 MB i nie musiałem biegać za przewodnikami, bo wszystko sobie mogłem znaleźć siedząć na ławeczce na rynku i pijąc piwo…. Nie wspominając już o tym, że tylko dzięki wspomnianej karcie udało mi się w rozsadnym czasie wrócić przesiadając się 4 razy po drodze, bo oczywiscie nie planowalem powrotu, jako że to byl spontan ….

• Anonimowy
      Gość

BTW. Jak sobie kiedys pojedziesz na hel robic cos wiecej niz pic piwo i piec kielbaski… to zobaczysz jak bardzo się przydaje internet mobilny … kiedy siedzisz na plazy rano i zastanawiasz się, czy będzie wiało, czy nie … Bo jak nie, to może lepiej ruszyc tylek i cos zwiedzic, zamiast bez sensu siedziec na plazy patrzac się na piankę do plywania ….

• Anonimowy
      Gość

mtr do p4 od1lipca to 49 gr brutto,wiec stawka i tak jest znosna.ciekawe kto z w3 obnizy w cenniku stawki do play i kiedy to nastąpi??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #179246 w 45 gr do Play w mBank mobile
Twoje informacje:

Anuluj