Start Forum Operatorzy Internet mobilny 42 Mb/s w mobilnym internecie Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Orange
      uruchomił w Krakowie pilotaż ultrarszybkiego

mobilnego dostępu do internetu w technologii
      HSPA+ Dual Carrier 42 Mbps. Dodatkowo Orange rozbudowuje sieć CDMA umożliwiającą
      transfer do 3,1 Mbps.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

I tak opy będą rywalizować kto ma szybszy internet mobilny, a tak nawiasem to zwykły uzytkownik ma szczęście gdy ma dostęp do umts. Niestety te wszystkie rekordy to w dużych miastach

• ferdar
      Uczestnik
      Liczba postów: 1608

UMTS u mnie łapie bez problemu,ale już o 3G to mogę tylko pomarzyć,więc HSPA+Dual Carrier będzie mozna złapać za 10lat pewnie i to w najlepszym przypadku.

• Anonimowy
      Gość

Jak na razie to tylko Kraków, a nawet tam można mieć spore wątpliwości, czy to pójdzie tak jak powinno. Jeszcze nic nie wspomnieli o cenie, a ta przypuszczam, niska nie będzie.

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Właśnie testuję Orange Free na kartę i powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony – PEŁNY ZASIĘG HSDPA ORANGE a mieszkam w małym mieście więc Orange należy się pochwała (A Blom nieczęsto chwali Orange)
      Jedyny problem to te limity 2gb za 50zł w związku z czym trzeba się bawić w startery z … aukcji 🙂
      Ogólnie jakość internetu OK i cudnie by było gdyby jeszcze weszły w życie te 42MB/s w mały miastach również.

• Anonimowy
      Gość

Blom: przeciez widac, ze ostatnio to orange z mobilnego netu produkt flagowy robi. Ostatnia oferta ze szczesliwymi godzina przeciez nie jest zla. Szczegolnie teraz jak mozna by z taka predkoscia sciagac.

• Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie wielkie zapowiedzi Orange będą się nieco mijać z tym, co zaoferują abonentom. Nie wierzę, że ten net będzie tani i jeszcze dla pre-paidowców i za kilka złotych.

• Anonimowy
      Gość

ale czemu mialyby sie mijac? akurat na mobiny net, to orange srodkow nie skapi, czy to na cdma, na szczesliwe godziny, czy na nowe predkosci. poczekamy – zobaczymy.

• mlody1912
      Członek
      Liczba postów: 48

lea: wiadomo, ze umts i nowsze technologie beda glownie w miastach. poza miastami jakims wyjsciem jest cdma w orange free. zawsze to jakas alternatywa i 1 Mbps.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #234432 w 42 Mb/s w mobilnym internecie Orange
Twoje informacje:

Anuluj