Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 2x więcej w ofertach Orange abonament i Orange mix

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od początku lutego Orange startuje z promocją „2x więcej” w ofertach Orange abonament i Orange mix. Wszyscy klienci, którzy przedłużą umowy lub kupią nową aktywację z telefonem dostaną 100 proc. więcej środków w abonamencie do wykorzystania na rozmowy, SMS-y i inne usługi.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

ostro orange do pracy się wzięło widzę. Na początku odświeżenie oferty prea paid (mzm czy ta szczesliwa godzina) to teraz nowości w abonamentach. Opłaca się!

• Anonimowy
      Gość

W Orange 55 9 miesiecy promocji to troche przykrotko… Zostaje stawka 29 groszy po wykorzystanych z abonamentu minutach?

• Anonimowy
      Gość

teraz w orange jest 150 min w abo 55 na cały okres umowy więc jest to oferta o wiele bardziej atrakcyjna niż dla przykładu ten abo 55 z 200 minutami ale tylko na kilka mies apotem ze 100 minutami.

• Anonimowy
      Gość

Niby ok,ale jednak po kilku miesiącach już przyjemnie nie będzie. Tylko Era daję bonusowe minuty na całą umowę

• Anonimowy
      Gość

rafaik: no może faktycznie nie ma pakietów, ale przynajmniej teraz wprowadzili gg praktycznie za friko (bo opłaty naprawdę symboliczne + transmisja danych za darmo).

• Anonimowy
      Gość

Orange teraz wprowadziło usługę GG. Teraz, choć od lat działa Era GG dla abonentów, w Tak Taku i Heyah, w tych samych cenach- "symboliczna opłata+transfer danych za darmo".

• Anonimowy
      Gość

orange go, doladowanie za 100zl, dostaje 110zl, o dodatkowych bonusach nie wspomne, wychodzi 379 minut, wiec 400 minut w abo i to juz niby 2x wiecej, jaki to interes ??? przypomina mi to promocje w markecie, banany promocja 20% taniej, po 3,5zł, a w innym markecie sa w tym samym czasie bez promocji po 2,8zl

• Anonimowy
      Gość

Adam: nie ma co porównywać prepaidu z abo, w prepaidzie przecież nie dostajesz choćby tej słuchawki tak jak tu za 2zł…

• Anonimowy
      Gość

no tak, ale ja w orange dla firm zawsze podpisywalem umowy na 12 miesiecy bez telefonu, oferta do d…, tylko 5 darmowych numerow mnie trzymalo, a teraz nawet tego nie chcieli mi dac. Konsultant powiedzial mi, ze najlepsza dla mnie oferta to oferta z telefonem, bo dostane drogi telefon, a ja nie chce telefonu tylko nizsze ceny, chocby takie jakie jakie sa w orange go ! No i przenioslem sie do orange go, mam zawsze na koncie 100-200zl, wiec nie martwie sie, ze nie bede mogl zadzwonic jak bede bardzo potrzebowal, laduje duzymi kwotami 100-200zl, to dostaje duzo bonusow, wychodzi duzo taniej niz przy umowie. Tam za wszystko musialem placic dodatkowo, byl pakiet minut, kazdy sms, kazdy kb platny ponad abonament.

• Anonimowy
      Gość

@Adam, w TT do każdego doładowania przez stronę opa dostajesz 10% gratis, więc za doładowanie 100zł też dostajesz 110, za 50- 55, za 25- 27,5 itp. Bonusy w NOG sa do sieci- prócz MNM, i są ważne zazwyczaj przez 1 dzień, w 1 weekend po doładowaniu lub, jak pogadaj sobie- kilka dni. W TT dostajesz podwójne doładowanie do wykorzystania na wszystkie usługi i bez terminu ważności- czyli dostajesz wszystkiego 2X wiecej. W abo Era też daje 2X więcej i to przez cały okres trwania umowy- nie tak, jak Orange.

• Anonimowy
      Gość

przy 0,29 / min w mixturze bez łaski przez cały czas to ta oferta to cieniutko wygląda

• Anonimowy
      Gość

tu masz 27 groszy więc nie wiem co tak średnio wygląda…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #188893 w 2x więcej w ofertach Orange abonament i Orange mix
Twoje informacje:

Anuluj