Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 297 miast PLAY ONLINE

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Marcin Gruszka, na swoim blogu napisał, że oferta Play Online jest już dostępna w 297 miastach. Ten wynik udało się uzyskać w ciągu 9 miesięcy, od uruchomienia usługi, dadaje Rzecznik czwartego operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138229

Chwalić, że play coś robi dla swoich użytkowników. Nie zmienia to jednak faktu, że do lidera iplusa jeszcze mu dużo brakuje i nie chodzi tylko o sam zasięg, który jest mniejszy, ale o stabilność łącza, która jest dla abonentów dosyć istotna.

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

witam pytanie i prosze o odpowiedz po zakupie play fresh za pln doladowaniu za 10 pln i wbiciu kodu dostaje sie 15 pln bonusu moje pytanie brzmi jak sprawdzic ten bonus (oprocz dzwonienia za kazdym razem na bok ) ?????

• Anonimowy
      Gość

może *102# albo pod *111#?

• Jumper
      Członek
      Liczba postów: 6

rcicho

*101#, stan minut do wszystki sieci (zbieraj minuty) *102#

a *111# to samoobsługa 🙂

Co dplay on-line sam od jakiegoś czasu z niego korzystam i jestem bardzo zadowolony.

Play on-line to doskonałe uzupełnienie notebook’a a co do zasięgu. Nie jest On taki strasznie mały.

Mieszkam kilometr od granicy zasiegu 3G i doskonale łapie mie zasięg.

Poza tym jak na internet mobilny jest on dość szybki ale nadal nie można go porównywać do np Neostrady 1mb.

• Anonimowy
      Gość

Taki internet jest navet słabszy od Neostrady 256 kbps.

• Anonimowy
      Gość

Wciąż zbyt mały ten zasięg. Trzeba by mieć z 3 internety – 1 szybki stacjonarny w domu, 1 mobliny play po mieście, 1 mobilny inny na wyjazdy…trochę za dużo kombinowania…

• Anonimowy
      Gość

Sade ma rację… Posiadanie playa tylko dlatego ze to play mija się z celem, ja mam w domu kablówkę a mobilne Orange używam i się sprawdza.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #171258 w 297 miast PLAY ONLINE
Twoje informacje:

Anuluj