Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Loteria Pusty SMS reklamowym blefem Odpowiedz na: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138394

Witam. Podczas oglądania programu TVP1 w środę 12 stycznia podkusiła mnie reklama Zygmunta „wyślj pusty sms”. Postanowiłem spróbować i wysłałem. Za chwilę dostałem sms-a zwrotnego, że wygrałem 30.000 tylko mam wysłać następnego sms-a. Nie zastanawiałem się i wysłałem. Przyszedł następny, znowu wysłałem. W sumie wysłałem 5 sms-ów (czyli kwota ok. 25 zł). Więcej nie wysyłałem bo zauważyłem, że to „nabijanie w butelkę”. Jednakże wczoraj w czwartek 13 stycznia jak i dzisiaj dostałem w sumie ok. 10 smsów od nich typu „pieniądze już spakowane”… wyślij TAK, „wydruk przelewu przygotowany” itp. Już mnie zmęczyły te smsy od nich dlatego wszedłem na tę stronę, szukając rozwiązania jak się od nich uwolnić. Z wszystkich tutaj komentarzy i wypowiedzi trafna jest wypowiedź Majeczki z dnia 30.12.2010r., że wystarczy wysłać STOP na bezpłatny numer 8043. Bardzo dziękuję za podpowiedź tak zrobiłem i mam spokój.
Tak na marginesie, przewijająca się w komentarzach bernadetta jest zadziwiająco doskonale zorientowana w temacie. Ciekawe, prawda?