Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Loteria Pusty SMS reklamowym blefem Odpowiedz na: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138786

Nie uważnie czytasz IZABELO. Napisałem NIKT NIE STWIERDZIŁ oszustw a nie że nie zgłosił tylko że nie STWIERDZIŁ. A pomiędzy słowem stwierdzzić a zgłosić jest różnica. Owszem 1/4 Polski zgłosiła oszustwa ale UOKiK zbadał i nie stwierdził nieprawidłowości. Czy to pani nie daje do myślenia, że skoro 1/4 Polski zgłasza oszutstwa a UOKiK mimo to nie reaguje to nie daje to Wam do myślenia, że to jednak jest uczciwe tylko zbiorowe rozgoryczenie nic nie wygraniem.
Szanowni państwo zrozumcie. Gdyby było to oszustwo i 1/4 Polski by się skarżyła już dawno!!!!!!! podkreślam dawno by ich ukarali i zakazali działalności. Zobaczciue sobie główną stronę loterii pusty sms. Pisze że mają ZGODĘ podkreślam ZGODĘ na prowadzenie tej loterii.

Natomiast to prawda, że każdy kolejny sms ma na celu zasilić konto organizatora ale powinniście wiedzieć, żę
1. Nic nie jest za darmo i aby mieć sznsę na te 10000 to trzeba wyłożyć te 4 złote. Tak zawsze było w Każdej loterii tak jest, tak było i tak będzie. Nie wiem co wy tacy ździwieni o opłatach za szanse na wygranie
2. Nikt Was nie zmusza do wysyłania sms. skoro nie chcecie inwestować tych 4 zł aby mieć szansę to po co wysyłacie. To wy sami robicie oni nie biorą wam telefonów. To wasz świadomy wybór a jak nieświadomy to wybaczcie ale powinniście być ubezwłasnowolnieni ponieważ każdy obywatel musi działać świadomie. Wy świadomie wysyłacie te sms
3. Wysokość opłaty za sms nie jest żadną tajemnicą jest podana w regulaminie

Skoro ja twierdzę że to nie jest oszutswo i nikt ich nie karze tylko dalej to funkcjonuje to wynika z tego że ja mam rację.