Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Marcin Gruszka rzecznik Play pomaga Odpowiedz na: Marcin Gruszka rzecznik Play pomaga

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138799

Panie Marcinie rzeczniku firmy PLAY,piszę zapewne w imieniu wielu użytkowników telefonów Play na kartę,którzy zostali nabici w butelkę i złapali się na reklamę „STAN DARMOWY”.Otóż w miesiącu kwietniu doładowałem konto za 30zł i aktywowałem kod aby korzystać z darmowych połączeń w Play.Moja wina,że nie doczytałem się,że powinienem sprawdzić czy usługa została aktywowana więc z darmowych rozmów nici ,jakoś to przebolałem.W maju doładowałem konto za 30zł i jakiż byłem naiwny licząc ,że tym razem będę mógł się cieszyć darmowymi rozmowami z rodziną(wszystkich namówiłem do przejścia do PLAY do będziemy ze sobą rozmawiać za darmo).Okazało się ,że ponownie powinienem aktywować usługę w nowym miesiącu aby z niej korzystać ,więc znowu jestem w plecy30zł .Proszę mi powiedzieć dlaczego nie muszę włączać co miesiąc usługi „zbieraj minuty” czy „poczta głosowa” a usługę „stan darmowy” tak.Otóż pewnie wiem czemu ale może Pan mi odpowie i może coś z tym zrobi bo według mnie to jest żerowanie na naiwności ludzi a po rozmowie z Biurem Obsługi wiem ,że mój przypadek nie jest odosobniony.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź i reakcję.