Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Loteria Pusty SMS reklamowym blefem Odpowiedz na: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138847

[b]Pani Izabelo po pierwsze nie wysłał bym 5 złotych ponieważ ja wiem, że takie konkursy są do zarabiania kasy i nie daję się na nie łapać a po drugie gdyby pani tak zrobiła to nie było by żadne oszustwo tylko po prostu takie jest życie.[/b]

Ludzie wy nie rozumiecie jednej kwestii. Każdy ma prawo stosować jakie chwyty chce i urządzać konkursy jakie chce byle by tylko były legalne. Jeśli są legalne to nie jest to żadne oszustwo ani żaden blef bo gdyby był blef to by było nielegalne
legalne=uczciwe
Jeżeli oni działają legalnie to nie macie prawa im nic zarzucać ponieważ dopóki nie zostaną ukarani to znaczy, że działają uczciwie i wszystko co o nich powiecie źle jest wyłącznie oszczerstwami i pomówieniami.
Jeżeli tym ludziom do szczęścia potrzebna jest kasa to niech ją sobie zdobywają byle by tylko legalnie. Skoro działają legalnie to ja nie zamierzam krytykować ich szczęścia. Chcą kasy i skoro działają legalnie to niech sobie ją zdobywają i stosują wszytskie dozwolone chwyty.

[b]Natomiast co do przyzwoitości to co oni by mieli z tej przyzwoitości????? nic!!!!! a im nie jest potrzebna do szczęścia dobra opinia przetsiętnego Kowalskiego tylko jest im potrzebna kasa Kowalskiego do szczęścia. Tracą w oczach Kowalskiego dobrą opinię ale za to mają jego kasę. Skoro jest to im potrzebne do szczęścia i prawo im tego nie zabrania to dobrze, że dbają o własne szczęście i dobrze, że tak postępują. W końcu każdy z nas chce być szczęśliwy i każdy sam musi oswoje szczęście zadbać. [/b]