Start Forum Inne Pozostałe tematy Gdzie są najszybsze wypłaty Odpowiedz na: Gdzie są najszybsze wypłaty

andreasandreas
Gość
Liczba postów: 138852

Jeśli szybkość wypłat jest dla ciebie priorytetem, to portal SpinGreen pod tym względem wypada naprawdę świetnie. Ja korzystam tam z portfeli kryptowalutowych oraz Jeton i zazwyczaj mam środki u siebie w mniej niż dwie godziny. Oczywiście przy pierwszej wypłacie trzeba przejść weryfikację dokumentów, ale u mnie zajęło to tylko jedno popołudnie. Ważne jest, żeby od razu po rejestracji przesłać wymagane skany, wtedy potem nie ma żadnych przestojów. Nie zauważyłem tam też żadnych sztucznych opóźnień, które stosują niektóre inne firmy, żebyś tylko dalej grał. Wszystko odbywa się bardzo profesjonalnie i zgodnie z opisem na stronie. Nawet przy większych kwotach proces wyglądał u mnie tak samo sprawnie, co buduje zaufanie do marki. Dodatkowo nie pobierają żadnych dziwnych prowizji od transakcji, więc dostajesz dokładnie tyle, ile zleciłeś. Polecam tę stronę każdemu, kto ceni swój czas i nie chce się prosić o własne pieniądze.