Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Który telefon komórkowy najbardziej szkodzi zdrowiu › Odpowiedz na: Który telefon komórkowy najbardziej szkodzi zdrowiu
Co do samych telefonow , to mam raczej stosunek obojetny . Ale nie nosze sie z nim , kiedy nie przewiduje takiej potrzeby . Natomiast nosze go tylko w sytuacjach, kiedy przewiduje , ze moze byc pomocny. A i nawet wowczas trzymam go przy sobie w takich miejscach , ktore raczej nie powoduja szkodliwych oddzialywan telefonu na organy czlowieka , np w momentach logowania sie telefonu do stacji bazowej. Np . okolice jadr ( w wypadku mezczyzn ) i w kieszeni zewnetrznej lub wewnetrznej w okolicach serca.Natomiast w trakcie rozmowy ograniczam sie do minimum trzymania go przy glowie , uprzedzajac rozmowce ( kiedy do mnie dzwoni ) ze mam slaba baterie . Sam artykul jest ciekawy . Ale po ilosci wpisow , wnosze , ze niedoceniany . A sam znam czlowieka , ktory – niestety- doznal uszkodzen jader . A byl fanem telefonow komorkowych i na swoje nieszczescie czesto nosil go w bocznej kieszeni spodni – wlasnie w okolicach jader.. ps. Info dla moderatora – w trzecim zdaniu jest blad : jest .. z cala pewnoscia , ze telefonowie …- a powinno chyba byc ,,.. ze telefonowanie przez telefon komorkowy … i t d… Pozdrowko.