Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy starter 50 za 5 w ofercie Tak Tak. 10 razy więcej za 5 zł. Odpowiedz na: Nowy starter 50 za 5 w ofercie Tak Tak. 10 razy więcej za 5 zł.

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 137845

Darku, jako użytkownik tiktaka oceniam posunięcie ery (29gr) jako ruch pozorny mający zmylić mnie i spowodować czasowe zatrzymanie w sieci. Mniej obytych w niuansach rozliczeń i obecnej ofercie rynku może to na krótką metę zmanipulować. I ten fakt właśnie mnie wkurza. To jest moja subiektywna ocena oferty ery.

Jeśli chodzi o playowców w kontekście religi, sekty – mieszają się tu dwie grupy ludzi – przedstawicieli playa i użytkowników realizujących atawistyczną potrzebę przynależności do "grupy" (stada) oraz potwierdzenia swojego "słusznego wyboru". Zaspokajają w ten sposób pewne deficyty w kontaktach interpersonalnych. Ale TO JEST NORMALNE DZIAŁANIE CZŁOWIEKA I NIE NALEŻY TEGO POTĘPIAĆ !!! My wszyscy mamy na jakimś polu pewne potrzeby i dążymy do ich zaspokojenia. Jedną z głownych potrzeb które człowiek zaspokaja to potrzeba posiadania potomstwa. Dopiero niezaspokojenie potrzeb może prowadzić do dewiacji. Dlatego jestem w stanie tych fanów playa zrozumieć i naprawdę nie jest to groźne zjawisko. Osobiście mam fresza z powodów finansowo-ideowych. Z tiktaka będę rezygnował w październiku o ile nie przejdą na takie warunki utrzymania konta jakie oferuje fresz. Ideowe? – lubię nie być przymuszanym do czegokolwiek, w tym do doładowań 🙂