Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Loteria Pusty SMS reklamowym blefem › Odpowiedz na: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem
Facet (andrzej) jesteś śmieszny, żałosny, nie umiesz nic tylko wszystkich w koło obrażać i krytykowac, a jak się ciebie pyta o szczegóły, to oczywiście nic nie wiesz i nic konkretnego nie masz do powiedzenia. Specjalnie się ciebie o to zapytałam, (oczywiście, nie mam zamiaru brać udziału w tej "żałosnej loterii"), bo jesteś wielkim obrońcą tej loterii i myślałam, że chcąc jej bronić zaspokoisz moją ciekawość i udzielisz wyczerpującej informacji (o ile wiesz co to jest wyczerpująca informacja) . Nie wiem dlaczego reagujesz tak nerwowo na jej krytyki. Niemal jak by te krytyki dotyczyły twej matki, czy ukochanego dziecka? Twoje wypowiedzi to niemalże KRZYKIEM ROZPACZY !!!!!!!! Tylko dlaczego???????????? Prawdziwy dobry produkt , nie trzeba bronić jest tak dobry, ze broni się sam. A tak na marginesie to nie jedyny czat, gdzie ta loteria jest krytykowana odsyłam do Psychiatria.info.pl /zobacz temat sms-owe loterie – zobaczysz, że nie jest tak jak piszesz.!!!!!!!!!