Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy Tak Tak -15 groszy za minutę i Godzina za Grosze Reply To: Nowy Tak Tak -15 groszy za minutę i Godzina za Grosze

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135875

Korzystam z Ery tak tak przez około 10 lat dlatego aby doładowywać konto w miarę potrzeb i odbierać telefony moge do końcaq 2009 r.Przez nieuwagę i głupotę – bezw ględnie ufając Erze zatwierdziłam "nowy tak tak" – jestem już osobą starszą i przywiązuje się do numeru i zasad.Wielkiem dla mnie zaskoczeniem był fakt ,że to jedno wielkie oszustwo i nie mogę zrezygnować (chciałam w terminie odwrotnym w tym lub następnym dniu

bezskutecznie )a zatem muszę przejść kwarantannę ,przez conajmniej 4 m-ce,zapytalam czy to kara za lojalność wobec Ery-konsultant odpowiedziął ,że takie są zasady a ewentualnie mogę zmienić numer lub przeczekać ( chociaż chciałabym porozmawiać z kimś kompetantnym nie mam możliwości) Oszustwo oszutwo pogania….. Nie polecam juz tej firmy nikomu gdyb nie numer który jest znanykorzystałabym np. z orange lub innych gdzie ludzie są inaczej traktowani.Jeżeli ktoś ma pomysl na uwolnienie się z ery i zachowanie tego numeru proszę o kontakt.Boję się przejścia na abonament bo nie wiem jakie mają zasadzki.