Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Zdaniem SMG/KRC najlepsze usługi oferuje Plus
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest1 lipca 2009 at 06:42Liczba postów: 135689Problem jest tylko tego typu, że nie dba się o abonenta będącego w sieci dłuższy czas. Jestem już sporo lat w Plusie i mam ofertę nie wiele lepszą niż abonent przychodzący 'z ulicy’. Wypadałoby, aby Plus wprowadzał ofertę INDYWIDUALNĄ, a nie ogólną a jedynie z nazwy niby takową. Czekam do grudnia i przechodzę do prepaida, ponieważ tam będzie naprawdę taniej. Przykład? U mnie minuta rozmowy: 40 gr., w prepaid: 29 gr. (niby nic, ale przy 100 minutach robi się 11 zł. różnicy a w związku z czym prawie 38 minut więcej). U mnie: pakiet 200 SMS za 5 zł., w prepaid: pakiet 600 SMS za 6 zł. JEDYNA różnica, to jednakowa cena SMSa i MMSa. Dlatego chyba nie warto być abonentem, jak niegdyś myślałem. Jednak umowa wiąże a w międzyczasie pojawiają się ciekawsze oferty i człowiek dokupuje kolejne telefony i chodzi z poupychanymi kieszeniami.
-
-
Anonymous
Guest1 lipca 2009 at 07:52Liczba postów: 135689Przecież od dawna wiadomo że prepaid jest dla mądrych a nie dla leniwych. Niższe ceny, wybór profilów, pakietów, internetu , wszystko na jednej karcie SIM bez problemów,bez zobowiązań. Do tego zasilenie za 89zł dające na konto 115zł lub za 134-dające na konto 180zł na pół roku. A program wymiany telefonów? Allegro.pl jest czynne cały rok:)
-
Anonymous
Guest1 lipca 2009 at 08:48Liczba postów: 135689"Jeszcze ciekawsze są wyniki dotyczące klientów złapanych w pułapkę." I to wbrew zachwytom osobników cieszących się z konta za 5zł/rok . O ile badania są wiarygodne (bo na zlecenie Plusa)- nie ma również "lawiny" odejść , a wręcz odwrotnie . Nowy operator ma juz bowiem coraz mniej nowego do zaoferowania , prócz owej rocznej ważności konta . Co do jakości usług – nieco inaczej oceniam to w mojej lokalizacji – jednak u mnie Play tez jest najgorszy , podobnie jak na trasach moich wyjazdów .
-
Anonymous
Guest1 lipca 2009 at 10:32Liczba postów: 135689szkoda że jeśli chodzi o zasięg mobilnego netu sprawdzali w miastach. Dla mnie główną funkcją netu mobilenego jest działanie za miastem i raz jak nie mogłem zabrać swojego oranga 39.5 i korzystałem z ipusa kolegi to ciężko było. Może trafiłem na jakąś niszę ale orange działa normalnie w tym miejscu.
-
Anonymous
Guest1 lipca 2009 at 15:39Liczba postów: 135689phi niektórzy to mają tupet ten cały play to takie dno i na siłę próbują wmówić że jest u nich taniej na szczęście jeszcze nie ośmielają się mówić, że lepiej bo z ich telefonów mogą korzystać dzieci, które nie potrzebują mieć non stop zasięgu bo poważni ludzie, którzy pracują w firmach i wykonują dużo ważnych telefonów muszą mieć zasięg idealny i ceny również mieć dobre bo na obecny moment w play jest niby troche taniej na karte i w abo indywidualnym bo na firme plus oferuję około 20% więcej minut również do tych fioletów ;p
-
Anonymous
Guest1 lipca 2009 at 21:28Liczba postów: 135689…nie wiem skąd w Tobie drogi kolego @daminator takie nie przychylne wiadomości o Pley,jestem w Pley od kwietnia/wcześniej Orange kilka lat,służbowy Plus/ i nie zuważyłem tego o czym piszesz,jeżdże po całym kraju,promocje i taryfy,zasięg są bez zarzutu delikatnie mówiąc,chyba troszkę spokoju Ci potrzeba,doświadczenia i życia z fonem na co dzień;)ja jestem zadowolony,faktycznie moje wydatki na rozmowy spadły podobnie jak przedmówca napisał średnio o 60%….
-
Anonymous
Guest10 lipca 2009 at 22:51Liczba postów: 135689No ja wiem ze zasieg PLAYa jest mocno pod kręcony np. teraz: na 3G -102dBm i moja SIERRA 880 melduje czesto o powtarzaniu ramek bo nikt jeje nie usłyszał. Ale Plus jak nie rozda 3 nośnej na krycie terenów poza miejskich to CELL Paging zje cały ten zasięg (ale pewnie trzymaja na HSPA+)
-
-
AuthorPosts