Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Zagraniczne portale społecznościowe nie interesują naszych internautów

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Jak wynika z ostatnich badań D-Link Technology Trend, zagraniczne portale społecznościowe – Facebook, Bebo czy MySpace ciągle nie mogą przebić się do masowej świadomości polskich użytkowników Internetu. Większość internautów nawet nie wie o ich istnieniu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Zupełnie normalna sprawa! Mamy swoją markę i dobrze! Nie rozumiem po co mam mieć profil na jakimś zagraicznym portalu którego nazwa zapisana jest w obcym języku skoro mamy masę własnych portali? To troszke tak jakbym miał czytać wiadomości i pogodę np. na Yahoo 🙂 albo zamiast Telixa czytać jakieś zagraniczne portale 😛 Swoją drogą warto spojrzeć jakiego kopa zasadził sobie Centertel – zmieniając dobrze znaną nazwę Idea ( jedna wymowa dobrze znana marka ) na Orange ( ciekawe ile osób potrafi POPRAWNIE to wymawiać bo co osoba to inna wymowa i sam nie wiem już która jest poprawna 🙂 ) jak widać Era i Plus nie chcą popełnić tego błędu 😛 a nasza klasa jest ok! oczywiście jak się z nią nie przesadza ( tak jak ze wszystkim ) 🙂

• Anonymous
      Guest

rozumiem, że z googla też nie korzystasz, bo to taka jakaś zagraniczna firma i na youtuba też nie wchodzisz, bo przecież jest wspaniała polska wrzuta?

• Anonymous
      Guest

A ja rozumiem że kolega nie czyta ze zrozumieniem 🙂 Jak będziemy mieli równie dobre odpowiedniki Googla i Youtuba to przestane korzystać 🙂 a nasza Wrzuta jest w porządku!!!!

Viewing 3 reply threads
Reply To: Zagraniczne portale społecznościowe nie interesują naszych internautów
Your information: