Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Wirtualna Polska bez komórek od 31 maja br.
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest1 maja 2009 at 18:39Liczba postów: 135689 -
Anonymous
Guest1 maja 2009 at 20:08Liczba postów: 135689@ wojtek – na jakiej podstawie wyszedl ci taki wynik? Te 80% i 20%? 🙂 Poza tym, dzieciaki dzwonia byle gdzie a pozniej becza, ze nie maja kasy. To, ze ktos sie cieszy, ze za 5zl ma rok na wychodzace to raczej osoby starsze co rzadko dzwonia…. No ale kazdy lubi co ma. A ty chyba jestes osoba, ktora krzyczy dookola tylko po to by ja uslyszec i ze niby jest "ekspertem"… hehe. Aha i juz odpieram twe marne slowa.. Nie, nie mam tel w Play a w innej sieci ale jestem na tyle rozumny by pojac, ze kazdy wybiera to co dla niego wygodne. Pozdr
-
Anonymous
Guest3 maja 2009 at 17:08Liczba postów: 135689Wojtek, adi miał na myśli, że jesteś taki cejrowski tylko połowę mniej inteligentny. Trudno się z nim nie zgodzić po tych bzdurach co żeś powypisywał. Czy nie rozumiesz że wolność to jest cenna rzecz? W Play mam wolność i mogę doładować konto kiedy potrzebuję. Kiedy np. potrzebuję zadzwonić. Nie dziwię się, że taki tłum nie może tego pojąć, pewnie siedzisz w abonamencie i żal ci D. ściska że inny mają wygodę? Nie zazdrość mały człowieku. Albo pewnie pracujesz dla tych złodziei z orange i rwiesz sobie włosy z głowy, że łatwy pieniądz się kończy. Ogarnij się trochę człowieku.
-
Anonymous
Guest4 maja 2009 at 11:20Liczba postów: 135689Ok, fajnie, że można doładować kiedy się chce, fajnie że można mieć za 5 zł ważność konta na rok, tylko rzeczywistość jest taka, że i tak te 5 zł na rok nie starczy a doładowywać pewnie będziesz i tak w miarę regularnie…to moim zdaniem już lepsze jest takie rozwiązanie jak w orange, że za regularne doładowania są gratisowe minuty.
-
-
AuthorPosts