Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Wirtualna Polska bez komórek od 31 maja br.

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Pierwszy wirtualny operator od 31 maja 2009 roku porzuca komórki. Poinformowała o tym już oficjalnie na swojej witrynie Wirtualna Polska. Marka WPmobi w szczytowym okresie miała ok. 2,5 tys. aktywnych użytkowników.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

Chwileczkę TPSA, a co z pieniędzmi, które ludzie mają na kontach? Po prostu je ukradniecie? Wy nie wywiązujecie się z umowy, więc powinniście oddać pieniądze na konto i przeprosić użytkownika!!!

• Anonymous
      Guest

Masz cały miesiąc by wykorzystać tę kwotę, więc nie rozumiem tej pretwnsji.

• Anonymous
      Guest

mam tam numer, szkoda; fajnie bylo:D

• Anonymous
      Guest

Play kosi konkurencje.Orange pewnie tez ma pelno w porach.Z playa do innych sieci przechodzi okolo 100 osob a na odwrot 200 tys miesiecznie.Do konca roku play bedzie potega.I znowu zaskoczy wszystkich.

• Anonymous
      Guest

PLAY RuleZ!!!!

• Anonymous
      Guest

Play – siec dla dzieci, ktore maja 5zl na rok i puszczaja pikacze zamiast dzwonic… dajcie juz spokoj

• Anonymous
      Guest

@wojtek przedstaw jakieś merytoryczne argumenty popierające twoją bzdurną wypowiedź.

• Anonymous
      Guest

Alez prosze :

– 80% zachwytow nad siecia play to : doladuje za 5zl i mam rok konto, wooowww.

– 20% zachwytow to : mam 29gr do wszystkich!

Jasne, inne sieci tez maja, tylko nie do play…ale to play powinien sie tlumaczyc dlaczego tak jest.

• Anonymous
      Guest

@ wojtek – na jakiej podstawie wyszedl ci taki wynik? Te 80% i 20%? 🙂 Poza tym, dzieciaki dzwonia byle gdzie a pozniej becza, ze nie maja kasy. To, ze ktos sie cieszy, ze za 5zl ma rok na wychodzace to raczej osoby starsze co rzadko dzwonia…. No ale kazdy lubi co ma. A ty chyba jestes osoba, ktora krzyczy dookola tylko po to by ja uslyszec i ze niby jest "ekspertem"… hehe. Aha i juz odpieram twe marne slowa.. Nie, nie mam tel w Play a w innej sieci ale jestem na tyle rozumny by pojac, ze kazdy wybiera to co dla niego wygodne. Pozdr

• Anonymous
      Guest

wojtek – widac ze jestes tempakiem !!! i zazdroscisz tym co maja play i tyle

zal mi takich jak ty !!! powinni was wywozic do lasu hehehehe

• Anonymous
      Guest

Zamierzam swój WPmobi, który kupiłem do testów przenieść do Orange. Do Play się nie da, bo nie przenoszą z sieci wirtualnych.

• Anonymous
      Guest

nyczaj100 wyrzuc sima do kibla i kup playa i taniej i bez ukrytych chaczykow jak w przypatku orange.Powiem od siebie ze nieprzypadkiem nazywaja ta siec Orżnąć .

• Anonymous
      Guest

play ma wiecej haczkow niz sklep wedkarski. PLAY to siec dla przeciwnikow Mediamarkt…czyli dla…

• Anonymous
      Guest

czyli dla Wojtusia,,,i wszystko jasne…hehe…podoba mi się Twoje jedno zdanie ..hamują rozwój gsm..stary jesteś super…taki Cejrowski o IQ 75..;-)

• Anonymous
      Guest

moze i cos w tym jest 🙂 bo dla mnie Cejrowski to naprawde jest wielki gosc 🙂 Cejrowski jest naprawde inteligentny, tylko nie kazdy go rozumie niestety 🙂

A skad wiesz jakie ma IQ Cejrowski? Bo wg mnie ma conajmniej x2.

• Anonymous
      Guest

Wojtek, adi miał na myśli, że jesteś taki cejrowski tylko połowę mniej inteligentny. Trudno się z nim nie zgodzić po tych bzdurach co żeś powypisywał. Czy nie rozumiesz że wolność to jest cenna rzecz? W Play mam wolność i mogę doładować konto kiedy potrzebuję. Kiedy np. potrzebuję zadzwonić. Nie dziwię się, że taki tłum nie może tego pojąć, pewnie siedzisz w abonamencie i żal ci D. ściska że inny mają wygodę? Nie zazdrość mały człowieku. Albo pewnie pracujesz dla tych złodziei z orange i rwiesz sobie włosy z głowy, że łatwy pieniądz się kończy. Ogarnij się trochę człowieku.

• Anonymous
      Guest

Ok, fajnie, że można doładować kiedy się chce, fajnie że można mieć za 5 zł ważność konta na rok, tylko rzeczywistość jest taka, że i tak te 5 zł na rok nie starczy a doładowywać pewnie będziesz i tak w miarę regularnie…to moim zdaniem już lepsze jest takie rozwiązanie jak w orange, że za regularne doładowania są gratisowe minuty.

Viewing 17 reply threads
Reply To: Wirtualna Polska bez komórek od 31 maja br.
Your information: