Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Test chińskiego tabletu TR718D z systemem Android

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

Chińskie tablety zalewają nasz rynek, tendencję tą zaobserwować w szczególności na serwisach aukcyjnych. Czy warto zakupić jeden z takich produktów? Odpowiedź znajdziecie w pełnej recenzji chińskiego tabletu TR718D z zaprzyjaźnionego serwisu Tablet-Online.pl.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

A jakieś zdjęcie z boku od strony gniazdek oraz z tylnego panela?

Mnie takie urządzonko z tym samym chipem 2818 (zdarzają się też wersje starsze z 2808 – wyjątkowo nie polecam), działa szybciej niż posiadany htc magic.
      Dziwne jest to że na htc magic też nie działa flash player no ale pewnie ktoś w redakcji wie czemu* ?
      W moim przypadku (tablet) dostęp do marketu był od początku używania.
      Niestety nikt nie wspomniał o tym po co jest gniazdko USB HOST – aby podłączyć MODEM GSM, ewentualnie wspomnianą wcześniej pamięć flash.
      Czy testowano coś więcej oprócz – udało nam się włączyć – chodzi mi np. o podłączenie do tv poprzez HDMI.
      Za tą cenę jestem bardzo zadowolony koszt jaki poniosłem:
      150 usd + VAT
      W cenie tej zawarty był koszt przesyłki przez DHL (towar dotarł do mnie po 4 dnia).
      Jeśli urządzenie kosztowało by powyżej 150 euro należy przed podatkiem VAT doliczyć 4% cła.

* flash działa na androidzie 2.2

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

manovo – jak dowiedział sie Telix.pl firma ostatecznie nie wprowadziła tabletu Moonse e7001 iRobot do swojej oferty. Andrzej

• Anonymous
      Guest

niestety chińskie tablety nie spełniają norm UE. Są już zatrzymywane na urzędach celnych i na poczcie i zwracana do nadawcy. Nie spełniają wymogów określonych przez urząd komunikacji elektronicznej. Przestrzegam przed kupnem takiego towaru w Chinach.

• Anonymous
      Guest

witam! chce kupic taki ale chodzi mi o to zeby działał w nim modem z siecią orange! wiec moze ktos wie czy wart go kupowac???

Viewing 4 reply threads
Reply To: Test chińskiego tabletu TR718D z systemem Android
Your information: