Start Forum Rynek Rozliczenia i płatności Teletłumacz, czyli usługa tłumaczeń telefonicznych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Prowadzenie działalności biznesowej wiąże się z nieustannym pokonywaniem barier językowych. Teletłumacz działa w systemie pre-paid, który pozwala w pełni kontrolować wydatki i unikać niespodziewanych wydatków. Minimalna kwota doładowania to 20 PLN, a koszt połączenia naliczany jest w cyklu sekundowym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

To wszystko ? Nie wiadomo nic wiecej na ten ten temat ?

• Anonimowy
      Gość

napotkałam już na usługę tłumaczeń telefonicznych i nawet mnie to interesuje, czasem brakuje słów, niekiedy zwyczajnie nie znasz lokalnego języka i wtedy najczęściej jest już totalna klapa

• Anonimowy
      Gość

[quote]napotkałam już na usługę tłumaczeń telefonicznych i nawet mnie to interesuje, czasem brakuje słów, niekiedy zwyczajnie nie znasz lokalnego języka i wtedy najczęściej jest już totalna klapa [/quote]

nie no spoko, taki teletłumacz może rzeczywiście okazać się przydatny w ekstremalnych sytuacjach, ja jednak bardziej stawiam na biznes niż turystykę, z drugiej strony jak pomyślę o sytuacjach właśnie w trakcie urlopów, czasem ciężko z dostępem do internetu

• Anonimowy
      Gość

tylko jak to wygląda w praktyce? w trakcie takich pertraktacji biznesowych włącza się jakiś teletłumacz?

• Anonimowy
      Gość

[quote]tylko jak to wygląda w praktyce? w trakcie takich pertraktacji biznesowych włącza się jakiś teletłumacz? [/quote]

Myślę, że tak naprawdę nie zauważa się obecności tłumacza w słuchawce., poza tym na pewno można zrobić telekonferencję, prawda?

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]tylko jak to wygląda w praktyce? w trakcie takich pertraktacji biznesowych włącza się jakiś teletłumacz? [/quote]

Myślę, że tak naprawdę nie zauważa się obecności tłumacza w słuchawce., poza tym na pewno można zrobić telekonferencję, prawda? [/quote]

Tak to musi wyglądać, nie wyobrażam sobie, że z ust do ust podają słuchawkę, czy jak? Teletłumacz do nich dzwoni?????????????????

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote][quote]tylko jak to wygląda w praktyce? w trakcie takich pertraktacji biznesowych włącza się jakiś teletłumacz? [/quote]

Myślę, że tak naprawdę nie zauważa się obecności tłumacza w słuchawce., poza tym na pewno można zrobić telekonferencję, prawda? [/quote]

Tak to musi wyglądać, nie wyobrażam sobie, że z ust do ust podają słuchawkę, czy jak? Teletłumacz do nich dzwoni????????????????? [/quote]

No nie wiem, chyba to tak nie przebiega. Zresztą w takich sytuacjach raczej dochodzi do spięcia pod tytułem „o czym on gada”:P Wydaje mi się, że po jakimś czasie po prostu nie zauważa się obecności dodatkowych elementów.

• Anonimowy
      Gość

Wpłaciłam 20 zł ponad godzinę temu i nic..stan konta dalej zero…a jak dzwonię na 708 to nie ma tłumaczy…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Teletłumacz, czyli usługa tłumaczeń telefonicznych
Twoje informacje: