Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › Teleskop za unikalne zdjęcie w konkursie FOTO
-
AuthorPosts
-
-
Redakcja portalu Telix.pl z okazji przekroczenia pół miliona unikalnych użytkowników serwisu w ciągu miesiąca, wraz z firmą Hama Polska, dostawcy akcesoriów elektronicznych, organizuje konkurs fotograficzny na najciekawsze zdjęcie wykonane telefonem komórkowym. Dla wiernych Czytelników Telix.pl przygotowaliśmy także niespodziankę – futerały na telefon komórkowy.
-
Anonymous
Guest11 listopada 2009 at 09:53Liczba postów: 135629 -
-
Anonymous
Guest11 listopada 2009 at 19:54Liczba postów: 135629I tym razem bede sie bacznie przygladal i jak zawsze wszystkie nieprawidlowosci zostana przezemnie opisane jak w przypadku konkursu z nagrada nokia n86.Ktory to konkurs byl popisem zlego smaku,manipulacji poprzez zmiany regulaminu w trakcie trwania konkursu!Czy znikania zdjec przed wytypowaniem zwyciezcy!!Mysle ze taki konkurs zasluguje na patrona-Josepha Goebbelsa niemieckiego ministera propagandy.
-
Niestety tym razem muszę zareagować, bo zostałem oskarżony o manipulacje konkursem. Regulamin został zmieniony w trakcie na korzyść uczestników o punkt związany z zapłatą podatku VAT, który zdecydowała się zapłacić firma Nokia. Zdjęcia zostały usunięte po opublikowaniu finałowej 10. Nagrody zawsze uczciwie zostają wysłane do adresatów, co mogą potwierdzić laureaci, zresztą mam także od nich podziękowania. Jeżeli nie zostanę Przeproszony na łamach Telix.pl zastanowię się nad dalszym postępowaniem. W Regulaminie za każdym razem jest termin do którego można wnosić Reklamacje wynikające z Konkursu Nie może tak być, że można oskarżać publicznie i nie ponieść konsekwencji za swoje słowa. Tytułującego się [b]kreccie lody dalej[/b] Czytelnika informuję, że znam IP komputera i łatwo mogę go namierzyć. Dlatego daję mu czas na zastanowienie się nad swoimi słowami i Przeprosinami. Ja ze swojej strony Przepraszam Czytelników, że musiałem zareagować w ten sposób, ale pozwólcie mi się bronić także publicznie. Andrzej
-
-
Witam serdecznie. Ja jak zwykle niedoinformowany z Tego co przeczytałem wygrałem futerał. Czy musze wysłać jakies dane do wysylki? Przy jednym zdjeciu pisze też ze trzeba przesłac orginalne zdjęcia do weryfikacji, tylko ta jedna osoba ma wysłac czy wszyscy a jesli wszyscy to na jaki adres. Z góry dzieki za odpowiedz
-
-
Z obawy o możliwości zagubienia futerałów kolejny wyślemy po nowym roku. Dziękujemy za informację że te pierwsze doszły. Niestety Poczta Polska ma duże trudności w ten świąteczny czas. Mam nadzieję, że wszystkie etiu doszły. Zostały wysłane na podane redakcji adresy. Osoby, do których je wysłaliśmy mają zamieszczoną nazwę miejscowości przy swoim linku. Niestety od pozostałych nie otrzymaliśmy adresu kontaktówego, pomimo wysłania do Nich e-mailu z wiadomością, a to oznacza, że etui będzie przydzielone w kolejnych konkursach innym czytelnikom. Andrzej
-
Witam. w poniedziałek dotarł do mnie teleskop i czekam na ładną, bezchmurną pogodę żeby móc coś zobaczyć 🙂 Wszystkim czytelnikom życzę Wesołych Świąt i oby Nowy Rok był jeszcze lepszy od tego który się kończy 😉 a telixowi życzę dalszego rozwoju i coraz to większej liczby czytelników. pozdrawiam
ps. czekamy na kolejne konkursy 😉
-
-
AuthorPosts