Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Taryfy Optymalne dla biznesu także dla przedłużających umowy

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 364

15 lutego br. Orange wprowadził nowe plany taryfowe dedykowane klientom biznesowym. Dziś rzecznik Orange Wojciech Jabczyński poinformował, że z oferty będą mogły korzystać także osoby przedłużające umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141116

Pozytywna informacja, dobrze, że umożliwiają skorzystanie z oferty także "starym klientom". Wiadomo, że trwa walka o klienta, ale jednak o tych, którzy już jakiś czas korzystają z danej sieci warto pamiętać. I za to plus.

• Anonymous
      Guest

taa.. wlasnie sprawdzilem na swoich numerach firmowych przez Orange Online. Na jednym numerze za 30 zl brutto mialem 60 min + 12 min + 5 numerow za darmow w orange. Teraz proponuja mi za 36.60 60 min i nokie e 52 za prawie 900zl :E

• Anonymous
      Guest

czyli abonament 7 zl wiekszy bez darmowych numerow i dodatkowego pakietu. I z czego tu sie cieszyc?

• Anonymous
      Guest

no ale są inne rzeczy które działają na korzyść oferty. w ramach abo są pakiety na transmisje danych przecież. 2gb to nie jest mało i nie można o tym zapominać. A co do telefonów to nie wiem jakie są, masz krk jakiś spis? albo wiesz gdzie można znaleźć to w sieci?

• Anonymous
      Guest

Te nowe plany sa do D…

Ja dzis przedluzylem umowe na 12 m-cy z planem Ciete Stawki, za 61zl 125min. do wszystkich + 95min. do wszystkich + pakiet 100 smsow za 1zl do wszystkich sieci. Podstawowe minuty wymienne na smsy i mmsy.

• Anonymous
      Guest

@BT

Faktycznie 100. Przepraszam, czeski bład 🙂

@xavi

Nie mam niestety spisu 🙁

• Bita-po
      Participant
      Liczba postów: 1040

Skontaktuj sie z BOK to tez dostniesz BNDFy (BT)

• Anonymous
      Guest

ze co?

• Anonymous
      Guest

a już się bałem że tylko dla nowych to będzie, jeżeli można przedłużać to jeszcze się nad tym zastanowię, tymi pakietami nadrabiają zdecydowanie, teraz bez netu jak to się mówi, ani rusz

Viewing 9 reply threads
Reply To: Taryfy Optymalne dla biznesu także dla przedłużających umowy
Your information: