Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Święta w Orange (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Pojawiła się juz świąteczna promocja Pogaduchy w Orange. We wszystkich zwierzęcych taryfach można rozmawiać za darmo ze wszystkimi numerami w Orange codziennie od 18.00 do 8.00, a w weekendy zupełnie za darmo. W poniedziałek Orange zaprezentuje świąteczną promocję.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• akmk
      Członek
      Liczba postów: 418

Niesamowita promocja , pewnie zyskają dużą rzesze klientów . Orange ma zawsze takie promocje że ciężko się powstrzymać od śmiechu.Ja w play też mam za darmo do wszystkich do play z tą różnicą że niezależnie od pory dnia a nie w nocy.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138847

Chcący skusić się na TAKĄ promocję niech dobrze przestudiują regulamin bo może się okazać, że „świąteczna promocja” nie działa właśnie w święta. NaŁuka Radziecka zna już takie przypadki

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

W Tak-taku, bez abonamentu, mam w sumie 4 tysiące minut miesięcznie. Koszt to 18 zł i to nie jest żadna promocja. 2 tysiące to minuty z pakietu 1000 minut, a kolejne 2 tysiące z sieci rodzinnej. Oferta, którą mam to nie jest żadna świąteczna promocja 😉

• Anonimowy
      Gość

akmk, wydaje mi się, że może to być dopiero początek bo rzecznik TP na blogu zapowiedział, że świąteczne promocję dopiero się pojawią, tak więc pewnie jeszcze coś się pojawi zarówno w prepaid jak i postpaid. W końcu mamy dopiero połowę listopada

• Anonimowy
      Gość

Tak pojawią się świąteczne „promocje” jak zawsze w Orange… Darmowe rozmowy itp… nie dotyczą dni .. 24, 25,26 31 grudnia i 1 stycznia 😀 :lol

• Anonimowy
      Gość

@akmk przecież ostatnie słowo jeszcze nie zostało powiedziane. Wyszły artykuły (gsmonline etc), gdzie można wyczytać , że pojawią się świąteczne bonusy w pre-paidzie i zwierzęcych taryfach.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Święta w Orange (video)
Twoje informacje: