Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczna promocja doładowań w ofercie na kartę Orange- Dawanie prezentów cieszy podwójnie

Viewing 19 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

W świątecznej promocji doładowań Orange na kartę czekają promocyjne SMS-y, MMS-y i nawet do 400 minut na połączenia do wszystkich sieci. Otrzymane w promocji środki można zatrzymać dla siebie lub przekazać bliskiej osobie. Obdarowana osoba dostanie od Orange dodatkowy prezent w postaci podwojenia liczby przekazanych minut lub SMS-ów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135710

Co poniektórzy spodziewali się podwojenia doładowania jak w Erze Tak Tak. Będą zawiedzeni.
      Ale ostatecznie promocja ta jest dwa razy lepsza nisz rok temu, a do tego zachęca do altruizmu, najlepiej odwzajemnionego :).

• Anonymous
      Guest

Ciekawe czy słowa „do wszystkich sieci” zawierają również Play’a 🙂

• Anonymous
      Guest

ZAMIAST JUSZ MIAŁO BYĆ OCZYWIŚCE NISZ[quote]A co ma do tego TakTak, przecież news dotyczy orange! [/quote]

• Anonymous
      Guest

No no minuty do wszystkich sieci w doładowaniach za 100 zł, tylko minus jest taki, że trzeba to wszystko wykorzystać w 30 dni, więc szanse na są o ile środki będą pobierane w pierwszej kolejności.

• Anonymous
      Guest

ciekawe kiedy Orange przedstawi świąteczne oferty w abonamencie. Najbardziej interesowałby mnie promocje w segmencie biznesowym. Chodź w sumie to co jest obecnie, przykładowo z Xperią X10 i tak prezentuje się nie najgorzej. Przynajmniej tak mi się wydaje.

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Świąteczne oferty W4 przy dzisiejszym info o stawce 28 gr/minuta i darmowych promocjach za oglądanie reklam w FreeM zaczyna być rozczarowaniem.

• Anonymous
      Guest

@Iomega z reklamami to mieliśmy już do czynienia jak na rynek wchodziło 36.6 tylko, że chyba wtedy się je odsłuchiwało i za to było 10 zł w miesiącu na gadanie. Jak widać, szybko z tego zrezygnowali. Nawet młodzież nie będzie chciała spędzać czasu na wysłuchiwaniu marketingowego bełkotu, no umówmy się.

• Anonymous
      Guest

jestem w szoku. orange idzie do przodu…… taka promocja moglaby byc 2 razy w roku 😀 :D:D

• Anonymous
      Guest

Oferta godna uwagi, ma swoje wady, owszem, ale postawiła wysoką poprzeczkę innym opom. Wygląda na to, że na święta szykują się spore niespodzianki @webis mam nadzieję, że w tt też:)

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Przy 100 złotych doładowania promocja jest rzeczywiście bardzo dobra. Nie opłaca się ładować konta mniejszymi kwotami. Minus to krótki okres wykorzystania tych środków. Webis: przez ostatnie dwa lata TT dawało podwójne przed świętami, być może teraz będzie identycznie.

• Anonymous
      Guest

Osobiście czekam też na jakieś promocje w zwierzęcych taryfach, bo zdaje się , że również coś ma się pojawić, a promocje w pre-paidzie całkiem, całkiem.. tym bardziej , że można otrzymać również minuty do wszystkich sieci.

• Anonymous
      Guest

oczywiście że jest to normalne. Jakiś czas temu co prawda korzystałem z pre-paida ( teraz przeszedłem na abo firmowe z HTC Desire HD) i taka promocja wydałabym się interesująca. Zawsze to przecież dodatkowa kasa do wygadania. A to lubimy najbardziej.

• Anonymous
      Guest

jeżeli jesteśmy w temacie bożonarodzeniowych promocji Orange. To czy odświeżona została może oferta na np. nokie mail?

• Anonymous
      Guest

powiedzcie mi czy oni zabierają kasę która jest na kacie na ta usługę gdybym ja włączyła

• Anonymous
      Guest

dlaczego juz dwa razy doładaowała konto i dalej nic, wcześniej wysłałam sms-a o terśći prezent i nic:( 😡

• Anonymous
      Guest

jak wykorzystać te sms’y które dostajemy za doładowania ?
      :>

• Anonymous
      Guest

Doładowałam konto za 25 zł i odstałam 40 minut ale nie wiem jak je odebrać bo usunełam sobie smsa. Pomoże mi ktoś?? Jaki kod trzeba wysłać? Bo wysłalam JA 40 minut na 8018 i pisze że komenda nie prawidłowa.Pomocy!!!! 🙁

• Anonymous
      Guest

Ten sam problem – Doładowałam konto za 25 zł i odstałam 40 minut ale nie wiem jak je odebrać bo usunełam sobie smsa. Pomoże mi ktoś?? Jaki kod trzeba wysłać? Bo wysłalam JA 40 minut na 8018 i pisze że komenda nie prawidłowa.Pomocy!!!!

• Anonymous
      Guest

trzeba wysłać tak …JA 40MIN na nr.8018 tylko najpierw trzeba doładowac konto co najmniej za 25 zeta

Viewing 19 reply threads
Reply To: Świąteczna promocja doładowań w ofercie na kartę Orange- Dawanie prezentów cieszy podwójnie
Your information: