Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Rynek przenoszenia numerów w 2008 roku (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Polacy w 2008 roku przenieśli około 259,8 tys. (0,59%) numerów do innego operatora. Najwięcej klientów przeniosło swój numer do sieci Orange wynika z informacji zaprezentowanej na dzisiejszej konferencji Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139060

p-l-e-j? NIE, dziękuję.

• Anonimowy
      Gość

no nie wiem, jak ten Play to liczy, około 50.000, potem nagle 67.000? jakieś to dziwne, inny portal ma inne dane. ogólnei tych numerów niewiele się przenosi, i nie ma to dużego znaczenia dla opów póki co

• Anonimowy
      Gość

kręcą, mataczą… wystarczy.

• Anonimowy
      Gość

#orange-fan

Piszesz o tych swoich ściemniaczach co przedłużają odpowiedź na Fresha. O przenoszeniu to dopiero będzie można mówić jak uchwalą i wejdzie ustawa w drugiej połowie roku oraz od kwietnia 2009 jak Play refunduje przejście. I dobrze nich W3 zacznie w końcu o nas zabiegać.

• Anonimowy
      Gość

Sadze ze Play sobie nabija troszke wiecej, tak samo jak liczbe uzytkownikow. Zeby tylko byc ponad W3, eh…

• Anonimowy
      Gość

Robienie wody z mózgu ludziom np.Mam heyah mój kolega mieszka na słowacji i ma T-mobile i płaci do mnie 0.19euro cent natomiast z Orange 0.49euro cent.Po co przenosic do Orange to złodzieje nabijaja kase telefony o dupę rozbić co oferują.Orange nie cieszy się uznaniem na Słowacji tylko kasę kradną

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Rynek przenoszenia numerów w 2008 roku (aktualizacja)
Twoje informacje: