Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi RePlay czyli oferta utrzymaniowa

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

„RePlay Extra” czyli oferta dla Klientów nie potrzebujących nowego telefonu. BlogPlay.eu, poświęcony operatorowi komórkowemu Play, przedstawił nową utrzymaniową, która będzie przedstawiana klientom przedłużającym umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136506

Czyli jak ktoś chce telefon, co w innych sieciach jest całkiem normalne, to dużo nie zyska. Tylko bez telefonu są niezłe bonusy, no ale tu też konkurencja daję sporo. Ogólnie dużo oczekwiania a efekt dosyc mizerny, zwłaszcza że bonusy często tylko na kilka miesięcy

• Anonymous
      Guest

a czego się spodziewałeś? pompują potworną kasę w pozyskanie abo i netu, to gdzieś trzeba zaoszczędzić… kryzys idzie 😉

• Anonymous
      Guest

No ale to ich 1 oferta utrzymaniowa. Pokazuję, jak im "zależy" na stałych klientach. chyba wolą zawyżac staystyki rozdając simy na ulicy, ale to dziwna taktyka. Warunki w niektórych przypadkach gorsze niż dla nowych klientów

• Anonymous
      Guest

przepraszam ale GDZIE DAJĄ TAŃSZE TELEFONY? powtarzam po raz 100 – w Pomarańczy PO 4 LATACH PŁACENIA 60 ZŁ NA MIESIĄC – ZAPROPONOWALI ROK TEMU NOKIE N70 ZA 499ZŁ NA KOLEJNE 24 MIESIĄCE I NIC WIĘCEJ! W Erze po 2 latach abo za 40 zł – opłacała się tylko nokia 3110! Więc proszę tu nie PIER…IC ze inni dają więcej!!!! Bo nie widziałem opa który by dawał mega bonusy na przedłuzenie umowy i do tego telefon! Mnie tylko zastanawia czy dla Mixów też jest lub będzie przedłużenie umowy? Bo pod koniec roku kończy mi się umowa i fajnie by było móc wymienić fon na coś w logicznej cenie!

• Anonymous
      Guest

=X= masz rację. Jak widzę te komentarze to mam wrażenie, że ludzie oczekiwali wszystkiego za pół darmo. Moim zdaniem oferta na przedłużenie jest bardzo dobra i lepsza od taryf dla nowych klientów, które bywają czasem lepsze niż to co klient dostaje na przedłużenie u trójcy. Moim zdaniem nie ma co narzekać a pochwalić za najlepszą ofertę na rynku.

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

Oferta bez telefonu TAK ale TYLKO z przechodzeniem minut! a tego wariantu dalej nie ma 🙁 Lepsza jest "Stara karta Play"

• Anonymous
      Guest

Play tyle razy powtarza ze robi reowlucje rynku itp, że lduzie się więcej spodziewali. Rabaty na kilak miesięcy to nie tak dużo, minuty dodatkowe są oki, ale tylko bez telefonu i wciąż bez przechdozenia na kolejne miesiace

• Anonymous
      Guest

Najlepsza to ona nie jest nie oszukujmy sie, sa i bywaja lepsze. Prawda jest taka ze jednak nie tylko cena telefonu sie liczy, ale i minuty i bonusy ktore sie dostaje, w tym wypadku telefon to rzecz druga rzedna. Mnie oferta Play-a nie przekonuje, wg mnie powinni poprawic wpierw swoj zasieg

Viewing 8 reply threads
Reply To: RePlay czyli oferta utrzymaniowa
Your information: