Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › RePlay czyli oferta utrzymaniowa
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest9 lutego 2009 at 11:16Liczba postów: 136506 -
Anonymous
Guest9 lutego 2009 at 12:35Liczba postów: 136506 -
Anonymous
Guest9 lutego 2009 at 12:38Liczba postów: 136506przepraszam ale GDZIE DAJĄ TAŃSZE TELEFONY? powtarzam po raz 100 – w Pomarańczy PO 4 LATACH PŁACENIA 60 ZŁ NA MIESIĄC – ZAPROPONOWALI ROK TEMU NOKIE N70 ZA 499ZŁ NA KOLEJNE 24 MIESIĄCE I NIC WIĘCEJ! W Erze po 2 latach abo za 40 zł – opłacała się tylko nokia 3110! Więc proszę tu nie PIER…IC ze inni dają więcej!!!! Bo nie widziałem opa który by dawał mega bonusy na przedłuzenie umowy i do tego telefon! Mnie tylko zastanawia czy dla Mixów też jest lub będzie przedłużenie umowy? Bo pod koniec roku kończy mi się umowa i fajnie by było móc wymienić fon na coś w logicznej cenie!
-
Anonymous
Guest9 lutego 2009 at 13:21Liczba postów: 136506=X= masz rację. Jak widzę te komentarze to mam wrażenie, że ludzie oczekiwali wszystkiego za pół darmo. Moim zdaniem oferta na przedłużenie jest bardzo dobra i lepsza od taryf dla nowych klientów, które bywają czasem lepsze niż to co klient dostaje na przedłużenie u trójcy. Moim zdaniem nie ma co narzekać a pochwalić za najlepszą ofertę na rynku.
-
Anonymous
Guest9 lutego 2009 at 17:57Liczba postów: 136506Najlepsza to ona nie jest nie oszukujmy sie, sa i bywaja lepsze. Prawda jest taka ze jednak nie tylko cena telefonu sie liczy, ale i minuty i bonusy ktore sie dostaje, w tym wypadku telefon to rzecz druga rzedna. Mnie oferta Play-a nie przekonuje, wg mnie powinni poprawic wpierw swoj zasieg
-
-
AuthorPosts