Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Regulamin oferty Swobodne rozmowy w sieci Era

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Od 23 stycznia br. Polska Telefonia Cyfrowa wprowadziła promocję ,,Swobodne rozmowy”. Klienci, którzy z niej skorzystają otrzymają dodatkowo nawet 1000 minut miesięcznie do wykorzystania w dowolnie wybranej tzw. ,,strefie swobodnych rozmów”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141150

5pln za 2nr na 1simie..w sumie niezla ofertau mnie wielu by sie skusiło gdyby nie zasieg,niestety

• Anonymous
      Guest

Ilość minut bardzo duża, można praktycznie zrezygnować ze stacjonarnego i za 5 pln mieć darmowe gadki.

• Anonymous
      Guest

TO MA BYC OFERTA?! WYSTARCZY JA POROWNAC Z POPRZEDNIA! WCZESNIEJ BYLO NP 80ZL I 2000 DO 5 WYBRANYCH NR W ERZE I NA STACJONARNYCH, A TERAZ 85ZL I 1000 MIN ZE STREFY GDZIE TO BADZIEWIE AKTYWUJEMY. SMIAC MI SIE CHCE JAK WIDZE CO SIE DZIEJE OSTATNIO I JAK ERA LEKCEWAZY KONKURENCJE A SZCZEGOLNIE KLIENTOW.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem- fajna oferta. I dostępna już od niskiego abonamentu.

• Anonymous
      Guest

zgadzam się z xXx! W porównaniu do starej oferty jest znacznie, znacznie gorzej! To jest komórka, nie stacjonarny, ja chcę dzwonić zewsząd, nie tylko z domu! Do tego każdy abonament podskoczył w cenie o 5 zł. A w poprzednim dostawało się za te 5 zł 1200 minut do stacjonarnych z domu… PORAŻKA!!!

• Anonymous
      Guest

tez tak mysle, 2numery w 1 telefonie bardzo fajna rzecz. Oferta dotyczny numeru stacjonarnego czyli walsnie tego ze mozemy dowolnie dzwonic w zasiegu naszego docelowego polozenia. Wg mnie ceny przystepne od 500 do 1000minut to naprawde SPORO

• Anonymous
      Guest

Ach to jest oferta dla nowo podpisywanych umów. No to

niech ją sobie wsadzą gdzieś.

• Anonymous
      Guest

*olek około poniedziałku będą zmiany w utrzymaniowej. A jak wspomniesz konsultantowi o przeniesieniu numeru to będziesz miał jeszcze lepszą ofertę 🙂 wiem co mówię

• Anonymous
      Guest

zawiodłem sie na erze 🙁 nawet bardzo 🙁 teraz to nawet biedronka im nie pomorze

• Anonymous
      Guest

Ludzie. 2000 było od 80 a tu już w 45 jest paczka 1000 minut. 1200 na stacjoanrnym bylo jednorazwo po darmowych minutach, na 5 miesiecy do wykorzystania a nie co miesiac. Wiec bez sensu krytyka! Oferta jest dobra. Fakt mogli zostawic darmowe numery ale coz za duzo nie mozna dac bo bedzie za dobrze:)

• Anonymous
      Guest

Oferta bardzo fajna: tanio i sporo do wygadania. Nie rozumiem tych, co kręcą nosem. Jasne, że najlepiej by było, gdyby wszystko było za darmo na piękne oczy.

Viewing 11 reply threads
Reply To: Regulamin oferty Swobodne rozmowy w sieci Era
Your information: