Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocja Taniej w sieci Era
-
AuthorPosts
-
-
„Taniej w sieci na warunkach promocyjnych” to nowa oferta sieci Era, ktora umożliwia Abonentom, którzy korzystają z taryfy Era Nowy Komfort aktywację 100 minut do sieci Era i na telefony stacjonarne wymienialne na 400 SMSów do sieci Era w promocyjnej cenie 1 zł z VAT przez okres 2 pełnych cykli rozliczeniowych.
-
Anonymous
Guest13 stycznia 2010 at 14:22Liczba postów: 135607 -
Anonymous
Guest13 stycznia 2010 at 15:23Liczba postów: 135607Moim zdaniem oferta abonamentowa ery to w dalszym ciągu nieporozumienie. Kasują za sprawdzenie stanu konta, za MMS-y które wg mnie powinny być traktowane na takich zasadach jak SMSy ale po co skoro lepiej wyciągać kasę na prawo i lewo. SMS-y premium to samo. Szkoda, że jeszcze za rozmowy przychodzące z innych sieci nie pobierają opłat. Dodatkowo włączają bez pytania, wiedzy użytkownika idiotyczną usługę jaką jest GRANIE NA CZEKANIE jak się zwróci uwagę to przepraszają ale gdy przychodzi faktura to należność za tą usługę jest naliczona. Kilka lat temu w ERZE miałem pierwszy numer tel później miałem przerwę. Teraz ze względów osobistych wróciłem do tej sieci i żałuję. Dużo się w ERZE zmieniło szkoda tylko, że na niekorzyść użytkowników tej sieci. W tej chwili ERA to DNO!!! Jedyne co potrafili do tej pory zrobić to wydzwaniać godzinami bo mają "cudowną" ofertę którą i tak sobie mogłem sam aktywować za pomocą i-BOA tak więc numer BOK został zablokowany w tel. Z pewnością po wygaśnięciu umowy nie będę chciał mieć niczego wspólnego z tą siecią. Życzę powodzenia.
-
Anonymous
Guest13 stycznia 2010 at 17:29Liczba postów: 135607Ja też Erę sobie chwalę. Ile ma się minut można także sprawdzić przez internet i to od razu. Do tego dzisiejsze ich oferty z pakietem obowiązującym przez cały okres umowy są naprawdę bardzo dobre. Ta oferta i owszem ciekawa. 2mc za 1zł potem 20zł i można wyłączyć ją sobie. A 100minut to jednak jest spoooro.
-
Anonymous
Guest13 stycznia 2010 at 18:34Liczba postów: 135607toc to jest haczykowa oferta. wiem jak to bedzie wygladac. ludzie z hotline beda dzwonic i mowic dzien dobry mamy dla pani/pana pakiet 100 minut za 1zl na 2 miesiace. czlowiek wezmie ale po 2 miechac zapomni wylaczyc i bedzie placil 20zl za 100 minut do ery i stac. czyli 1zl wiecej niz w mbank mobile (gdzie 19gr do wszystkich!). Jedyna moja rada dla tych co maja konfort na 3 lata i chca byc nadal w erze zeby prosili o szybszy aneks (jak minely im 2 lata umowy). Wyjdzie taniej niz durny pakiet za 20zl…
-
Anonymous
Guest14 stycznia 2010 at 16:37Liczba postów: 135607Dobra ze wzg na to że nie wszyscy mają te minuty wewnątrz sieci. Bo Era bardzo często daję takie minuty klientom przedłużającym umowy. Ja np. dostałem 2000minut do wykorzystania po abonamencie na cały okres umowy. Tutaj widzę płacę i mam jeszcze dodatkowe i to są dla wszystkich klientów, nowych starych więc dzielenia nie ma.
-
-
AuthorPosts