Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 30 minut za awarię od Orange

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Wszyscy klienci postpaid, prepaid, mix i Zetafon, którzy zostali poszkodowani przez awarię dostaną pakiet 30 minut do wykorzystania na rozmowy w Orange podczas Świąt.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

WOW! CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Bardzo dobre podejcie do klienta. Nie życze innym awarii, ale gdy już się stanie, takie podejście mozna tylko pochwalić.

• Anonymous
      Guest

Faktycznie zachowali się w porządku, w końcu nie musieli tego robić. Plus za ten ruch.

• Poll
      Member
      Liczba postów: 1733

Oooo i tak powinna wygladać końcówka każdej awarii. Zdarzać się mogą, zdarzać się będą ale trzeba umieć wyjść z tego z tarczą a nie na niej.

• Anonymous
      Guest

„Podobnie” zachował się Play wobec mnie . Dostałem zwrot nienależnie pobranej kasy (ok 50zł) i serię przeprosin . Dostałem też „rekompensatę” dodatkowe 50zł na konto . Co prawda już po miesiącu przyznali mi rację i napisali ,ze zwrot nastąpi wkrótce Wszystko fajnie – tylko , że nastąpiło to po dalszych 3 miesiącach szarpaniny z operatorem a także maili do rzecznika i interwencji miejskiego rzecznika konsumentów – nie wiem co przeważyło . Pozew do sądu już mój prawnik przygotował, miał być złożony w nowym roku .
      P.S. Jest tu chory osobnik ~Poll , któremu takie rzeczy się nie przydarzają , ponieważ potrafi on WSZYSTKO prawidłowo skonfigurować . Niestety – przyznaję się – nie jestem w stanie w żaden sposób skonfigurować systemu naliczania opłat operatora . Zapewnie ten bezrozumny osobnik to potrafi (-: Szkoda że nie jest on użytkownikiem Orange – wtedy taka awaria na pewno by nie nastąpiła a jeżeli już to z winy innych użytkowników .

• Anonymous
      Guest

a co dla abonamentu ?

• Anonymous
      Guest

rzeczywiście dobry ruch ze strony Orange. Widać że nie tylko na ofertach promocyjnych się obecnie skupiają np. z Samsungiem Wave 723 w biznesie, czy tabletami, ale jak coś potrafią też szybko wprowadzić coś nowego. Choćby ten 30 minutowy pakiet dla osób poszkodowanych w awarii.

• Anonymous
      Guest

Własnie otrzymałam takiego sms-a. Cieszę się z tych 30 min. Bo akurat wtedy gdy była ta cholerna awaria ja musiałam zadzwonić… Jednak nie mogłam.. Chociaż coś za to dostałam;)

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Musze przyznać, że takze otrzymałem SMSa z Przeprosinami i informacją, że otrzymam dodatkowo 30 minut rozmów w sieci Orange. Andrzej

• Anonymous
      Guest

przysłali mi tego sms-a ale nie moge dzwonić;/

• jogi
      Participant
      Liczba postów: 330

Ja również otrzymałem sms’a z taką informacją… Orange bardzo dobrze postąpiło 🙂 środki będą do wykorzystania w święta czyli 24/25-26.12 trochę krótko ale nie ma co narzekać 😉

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Orange bardzo ładnie się zachował. Widać, że pracują na poprawę wizerunku.

U mnie również pojawił się taki SMS, jednak ja korzystam tylko z internetu w Orange i nie za bardzo wiem jak go wykorzystać 😀 poza tym, jakoś wczoraj nie zauważyłem, żeby coś u mnie przestało działać.

• Poll
      Member
      Liczba postów: 1733

Wiecie co ja bym zrobił na miejscu operatora tuż przed świętami???? Za symulował krótką awarię, pięknie przeprosił i dał spore doładowanie poszkodowanym czy też nie. Tak se myślę, że moje notowania jako operatora w oczach klienta znacznie by wzrosły a szum medialny nigdy nie jest za mały. „Nie ważne co o nas mówią, ważne by mówili dużo i głośno”

• Anonymous
      Guest

ja dostałąm minutya nawet nie zauwazylam ze byla jakas awaria:P

• Anonymous
      Guest

jest godz.00.43 w piątek 24 grudnia-więc dziś są święta a ich promocja nie działa. pewnie włączą jutro o północy. tak podejrzewałem że w wigilię nie będzie działać.

• Anonymous
      Guest

30min ale tyko na 1 rozmowę, jeżeli wygadasz tylko 1min. i się rozłączysz to 29min. poszło w … ściema!!! 😡

• Anonymous
      Guest

No właśnie.Gdyby każdy dostał 30 minut to pomnożyć przez ileś tam milionów daję konkretną stratę.Tak więc trik polegał na tym ze była to jednorazowa rozmowa.Pogadałeś minutę więc reszta pa pa.Mnie jadło normalnie z konta tak więc przeprosiny na nic się nie zdały.Chwyt marketingowy i nic poza tym.

Viewing 17 reply threads
Reply To: Pakiet 30 minut za awarię od Orange
Your information: