Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet 1000 minut za 6 zł na 14 dni w Orange POP (aktualizacja) -regulamin
-
AuthorPosts
-
-
Orange POP
Od dziś
w taryfie Orange POP za 6 zł z VAT można korzystać z nowego pakietu – 1000 minut
na połączenia ze wszystkimi numerami w Orange oraz stacjonarnymi. Pakiet jest
ważny przez 14 dni od momentu aktywacji usługi. Można z niego korzystać
wielokrotnie, bez ograniczeń. -
Anonymous
Guest22 lutego 2010 at 09:18Liczba postów: 135707Wreszcie cos konkretnego orange wymyslilo bravo za ten pakiet bardzo fajna oferta a wy polaczki zawsze bedziecie na wszystko narzekac taka wasza natura cieszcie sie ze przynajmniej zasieg jest w orange a nie tak jak w PLAY raczej jest wszedzie kiepski albo wogole zanika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! -
Anonymous
Guest22 lutego 2010 at 09:31Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest22 lutego 2010 at 11:34Liczba postów: 135707Bardzo dobra odpowiedź na ofertę Play Fresh! Z początku myślałem, że ten pakiet jest ważny 14 godzin, ale przetarłem oczy ze zdumienia i przeczytałem raz jeszcze – niespodzianka, jednak aż 14 dni 🙂 I uwielbiam tą nową matematykę: pakiet kosztuje 6zł ale za to minuty w nim są po 0 groszy 😀
-
Anonymous
Guest22 lutego 2010 at 12:36Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest22 lutego 2010 at 14:07Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest22 lutego 2010 at 18:59Liczba postów: 135707do panda
z regulaminu promocji:
7. Użytkownik ma możliwość wielokrotnego włączania Usługi.
8. W przypadku, gdy Użytkownik mając uruchomioną Usługę w trakcie trwania okresu, […] ponownie wyśle zlecenie uruchomienia Usługi, dotychczasowa
ilość minut zostanie powiększona o kolejne 1000 minut, a termin ważności Usługi zostanie przedłużony o kolejne 14 dni od daty ostatniego włączenia Usługi.
NIELIMITOWANE=ile razy chce.mogę nawet 10 000 tyś minut mieć.CZYTAĆ LUDZIE ZE ZROZUMIENIEM
-
Anonymous
Guest23 lutego 2010 at 13:31Liczba postów: 135707Pakiet ważny 14dni, ale można go przedłużać. Promocja krótka, ale dobra i o wiele lepsza od Szczęśliwej Godziny. SD to dobra oferta, ale dla większości użytkowników mało praktyczna. Tu można rozmawiać w sieci i na stacjonarne, w PF tylko w sieci- najmniejszej na rynku. Dlatego większość użytkowników woli zapłacić 5 zł/numer w sim+, 4zł/numer w TT czy wykupić ten pakiet w Orange.
-
Anonymous
Guest23 lutego 2010 at 19:55Liczba postów: 135707jak dla mnie to daremna promocja
miałem wcześniej orange pop i płaciłem co miesiąc około 100zł i darmowych minut w sieci miałem tak dużo że nie szło tego przemówić a teraz przeniosłem numer do play fresh i nie korzystam z żadnych promocji rozmawiam tyle samo a płace niecałe 20zł na miesiąc
moja dewiza: ja nie chce nic za darmo chce za wszystko płacić tyle samo a nie zastanawiać się czy z tym gościem mogę sobie pogadać czy nie
tak na marginesie zadzwonisz do mnie i opróżnisz sobie konto a niby miało być za grosze
-
Anonymous
Guest24 lutego 2010 at 13:57Liczba postów: 135707hej, Mike a od kiedy to oferty na karte w innych sieciach są dłuższe? bo z tego co kojarze, to wszystkie sa niestety terminowe.. A jak ktos się obawia o ważność ofert, to jest tez abonament. Tam nie trzeba się martwic o terminy. Mi zaproponowali podwojenie ilości minut do wszystkich sieci , wiec zalezy jakie kto ma oczekiwania i potrzeby . hmm a 1000 minut? Jeśli ma się znajmych u tego operatora to chyba nie sposób szybk wygadac, choc to pewnie tez kwestia dyskusyjana
-
Anonymous
Guest24 lutego 2010 at 16:24Liczba postów: 135707fasolka, termin ważności w prepaidach uzależniony jest od doładowań i nominału doładowań. W abonamencie MUSISZ płacić co miesiąc zadeklarowaną kwotę. Na tej samej zasadzie można też przecież doładowywać prepaida. Orange i Plus mają nieciekawą politykę w tym zakresie, ale tragedii nie ma. Znacznie lepiej jest w Tak Taku, bo tam terminy ważności się sumują do 12 miesięcy, a nie jak u innych w w3, liczone są od dnia doladowania. Poza tym w abonamentach Orange podwajają liczbę minut na gorszych zasadach, niż w Erze, w której podwajają ilość minut prawie od pół roku.
-
Anonymous
Guest25 lutego 2010 at 19:12Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest10 marca 2010 at 11:04Liczba postów: 135707 -
-
Anonymous
Guest28 lutego 2011 at 15:44Liczba postów: 135707Hej co wy chcecie od tych minut ja je zawsze biore.. gadam cały czas prawie chociarz mam 8 lay:) czuje sie dorosła:)) z orange wszystko jest piękne:D:)) naprwde polecam tą firme moja babcia też ma w orange stacjonarny.a co to za róznica czy kosztuje 6 czy 10 zł ja mam kase i stać mnie na każda rzecz której zapragne:))wiec polecam polecam polecam polecam polecam polecam i radze to przeczytać jestem mądrom kobietom:)
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2011 at 15:27Liczba postów: 135707Debile to są minuty macie wyraźnie napisane „Od dziś w taryfie Orange POP za 6 zł z VAT można korzystać z nowego pakietu – 1000 minut na połączenia ze wszystkimi numerami w Orange oraz stacjonarnymi. Pakiet jest ważny przez 14 dni od momentu aktywacji usługi.” Tylko że teraz kosztuje on 10 zł a nie 6….
-
Anonymous
Guest23 czerwca 2012 at 10:04Liczba postów: 135707witam ta oferta 1000 minut to jest koszt 10 zł plus sms jak macie tylko 10 złoty to nic z tego musi byc 10 zł i sms nie wiem ile kosztuja smsy bo niewnikam w szczeguły chyba 20gr nie wiem i wtedy to działa to na koncie musi byc 10 zł i 5 zł 15 zł chyba ze ci zostanie naprzykład 1 zł albo 20 gr i załadujesz za 10 zł to na smsa masz 20 groszy i smsa o tresci minuty pod 909 i dadasz i sie nie pilnujesz ja najwiecej przes te 14 dni to max 300, 400 minut i tylko na orange , a jest oferta 120 minut na 30 dni w orange i na stacionarne to kosztuje 12 zł tylko 120 minut to malutko jest na miesiąc ale jak ktos mało gada i tak samo sie wysyła ,o tresci minuty tylko pod numer 545 i koszt 12zł plus 20 groszy sms mi pasuje te tysiąc minut bo jamam znajomych w orange a w innych sieciach mam morze 4 osoby to dla 4 osub niebede sie produkował jak mam w orange okolo 40 osub pozdrawiam
-
-
AuthorPosts