Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 1000 minut za 6 zł na 14 dni w Orange POP (aktualizacja) -regulamin

Viewing 73 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Orange POP
      Od dziś
      w taryfie Orange POP za 6 zł z VAT można korzystać z nowego pakietu – 1000 minut
      na połączenia ze wszystkimi numerami w Orange oraz stacjonarnymi. Pakiet jest
      ważny przez 14 dni od momentu aktywacji usługi. Można z niego korzystać
      wielokrotnie, bez ograniczeń.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Ha widać że Orange zaczyna bać się Play Fresh

Odpowiedź Orange na ofertę Play Fresh – Stan Darmowy

• Anonymous
      Guest

– no proszę: godzina 09:03, a wciąż mamy 08:54…

• Anonymous
      Guest

No teraz kolej na resztę W3

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

jakas marna ta odpowiedz zobaczymy co wymysla inni z W3

• Anonymous
      Guest

Era i Plus już odpowiedzieli, nawet wyprzedzająco – darmowe numerki w taktaku i 3 wybrane darmowe numery w simplusie.

• Anonymous
      Guest

Diabeł tkwi w szczegółach – poczekajmy na regulamin którego jak na razie nie ma na podanej przez rzecznika stronie oficjalnej operatora :/

• Anonymous
      Guest

zbyt mało czasu na wykorzystanie, myślę , że wiele osób nie przegada aż 1000 minut. Powinni dac z 30 dni przynajmniej

• Anonymous
      Guest

azerus: o to bym się nie martwił, znam ludzi, którzy spokojnie potrafią wygadać po kilkadziesiąt minut dziennie, dla mnie pakiet dobry.

• Anonymous
      Guest

Wreszcie cos konkretnego orange wymyslilo bravo za ten pakiet bardzo fajna oferta a wy polaczki zawsze bedziecie na wszystko narzekac taka wasza natura cieszcie sie ze przynajmniej zasieg jest w orange a nie tak jak w PLAY raczej jest wszedzie kiepski albo wogole zanika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!

• Anonymous
      Guest

Panowie (i Panie)! I co się tak podniecacie. Promocja ważna do 31 marca. Gdyby to wprowadzili na stałe to można się gorączkować i debatować co lepsze. A tak – kolejna podpucha na miesiąc a potem wracajcie drodzy klienci do bagienka…

• Anonymous
      Guest

Mike: nie jest powiedziane, że jeżeli promocja będzie się cieszyła sporą popularnością, to jej nie przedłużą, zobaczymy. W każdym razie fajnie, że coś się dzieje w ofertach.

• Anonymous
      Guest

to jest dobre:

Promocja obowiazuje od 22.022010 r. do 31.03.2010 r.

• Anonymous
      Guest

Tak, termin zabójczy. max 3 razy można kupic pakiet. chociaż lepsze to niż ta promocja na 24 h jak kiedyś

• Anonymous
      Guest

@ pop wreszcie! – ilosc wykrzyknikow swiadczy o twoim rozwoju lub nie[…] :/

• Anonymous
      Guest

A jak to skomentuje AUDYTEL – wybitny znawca rynku :)))))

• Anonymous
      Guest

Bardzo dobra odpowiedź na ofertę Play Fresh! Z początku myślałem, że ten pakiet jest ważny 14 godzin, ale przetarłem oczy ze zdumienia i przeczytałem raz jeszcze – niespodzianka, jednak aż 14 dni 🙂 I uwielbiam tą nową matematykę: pakiet kosztuje 6zł ale za to minuty w nim są po 0 groszy 😀

• Anonymous
      Guest

Takie pakiety to powinien być standard, a nie promocja do 31.03.2010. Jeżeli Orange to wprowadzi na stałe (ze stacjonarnymi) mogę przenieść do ich numer.

Jak na razie to odpowiedź zatrzymaniowa na SD w PF do …. końca marca. A jak SD będzie dłużej to co wtedy Orange?

• Anonymous
      Guest

Mogli by dać ten pakiet na 30 dni

• Anonymous
      Guest

ostatnio sporo ofert wprowadza pomarańcza, nie dawno co widziałem nową promocję na abo z pakietem minut, teraz to na kartę,oby tak dalej, mam w czym przynajmniej wybierać, tylko żeby dalej utrzymywali taka politykę a nie tylko chwilowo.

• Anonymous
      Guest

do panda

z regulaminu promocji:

7. Użytkownik ma możliwość wielokrotnego włączania Usługi.

8. W przypadku, gdy Użytkownik mając uruchomioną Usługę w trakcie trwania okresu, […] ponownie wyśle zlecenie uruchomienia Usługi, dotychczasowa

ilość minut zostanie powiększona o kolejne 1000 minut, a termin ważności Usługi zostanie przedłużony o kolejne 14 dni od daty ostatniego włączenia Usługi.

NIELIMITOWANE=ile razy chce.mogę nawet 10 000 tyś minut mieć.CZYTAĆ LUDZIE ZE ZROZUMIENIEM

• Anonymous
      Guest

Eeeetam , nikt nikogo się nie boi , Oranż też . Nikt nie podpisze umowy na 5 lat z darmowymi 100 000 minutami bo by zbankrutował . Takie rzeczy tylko na karę możliwe bo z nich można się wycofać .

• Anonymous
      Guest

Czyli mając te 1000 min płacimy za min 0,006 ???

• Anonymous
      Guest

Pakiet ważny 14dni, ale można go przedłużać. Promocja krótka, ale dobra i o wiele lepsza od Szczęśliwej Godziny. SD to dobra oferta, ale dla większości użytkowników mało praktyczna. Tu można rozmawiać w sieci i na stacjonarne, w PF tylko w sieci- najmniejszej na rynku. Dlatego większość użytkowników woli zapłacić 5 zł/numer w sim+, 4zł/numer w TT czy wykupić ten pakiet w Orange.

• Anonymous
      Guest

jak dla mnie to daremna promocja

miałem wcześniej orange pop i płaciłem co miesiąc około 100zł i darmowych minut w sieci miałem tak dużo że nie szło tego przemówić a teraz przeniosłem numer do play fresh i nie korzystam z żadnych promocji rozmawiam tyle samo a płace niecałe 20zł na miesiąc

moja dewiza: ja nie chce nic za darmo chce za wszystko płacić tyle samo a nie zastanawiać się czy z tym gościem mogę sobie pogadać czy nie

tak na marginesie zadzwonisz do mnie i opróżnisz sobie konto a niby miało być za grosze

• Anonymous
      Guest

hej, Mike a od kiedy to oferty na karte w innych sieciach są dłuższe? bo z tego co kojarze, to wszystkie sa niestety terminowe.. A jak ktos się obawia o ważność ofert, to jest tez abonament. Tam nie trzeba się martwic o terminy. Mi zaproponowali podwojenie ilości minut do wszystkich sieci , wiec zalezy jakie kto ma oczekiwania i potrzeby . hmm a 1000 minut? Jeśli ma się znajmych u tego operatora to chyba nie sposób szybk wygadac, choc to pewnie tez kwestia dyskusyjana

• Anonymous
      Guest

fasolka, termin ważności w prepaidach uzależniony jest od doładowań i nominału doładowań. W abonamencie MUSISZ płacić co miesiąc zadeklarowaną kwotę. Na tej samej zasadzie można też przecież doładowywać prepaida. Orange i Plus mają nieciekawą politykę w tym zakresie, ale tragedii nie ma. Znacznie lepiej jest w Tak Taku, bo tam terminy ważności się sumują do 12 miesięcy, a nie jak u innych w w3, liczone są od dnia doladowania. Poza tym w abonamentach Orange podwajają liczbę minut na gorszych zasadach, niż w Erze, w której podwajają ilość minut prawie od pół roku.

• Anonymous
      Guest

W abonamencie w Orange podwojenie minut dostajesz w okresie od 6 – 12 miesięcy, w zależności od wysokości abonamentu, przy czym najkrótszy abonament to 24 miesiące. W Erze podwojenie minut dostajesz na cały okres trwania umowy i jest to jedna z opcji do wyboru.

• Anonymous
      Guest

dobra oferta tylko ciekawe na jak dlugo ona bedzie:P

• Anonymous
      Guest

poza nią są też przecież inne dobre promocje pre-paidowe (nakręcone minuty, 10 gr minuta) z których można skorzystać

• Anonymous
      Guest

orange tylko korzysta z uprzywilejowanej pozycji Grupy TP-Orange

Inni nie moge wynegocjowac tego wszystkiego z telefonia stacjonarna co Orange.

Orange moze dac minute na stacjonarne po 0,006 grosza ale inni juz nie, bo nie są grupą tp.

• Anonymous
      Guest

Mam pytanie co do tej powyższej oferty. Czy jeżeli do pakietu tego są włączone minuty na numery stacjonarne to, czy tyczy się to także numerów międzymiastowych/międzystrefowych?

• Anonymous
      Guest

Promocja niby krótka ale przynajmniej wiadomo do kiedy. Jak stan darmowy zlikwidują a to MOGĄ W KAŻDEJ CHWILI ZROBIĆ to i tą promocje w Orange mogą zlikwidować

• Anonymous
      Guest

orange zlodzieje i tak pewnie zamiat 1000 to dadza 100min juz nieraz mnie okradli, kupilem pakiet sms a pobierali z normalnego konta zlodzieje!

• Anonymous
      Guest

Cześć czy tak jak ja mam starego popa to da redę wykupić te minuty tylko tak żebym nie straciła pakietu Sm Sów ??????

• Anonymous
      Guest

dla mnie ten pakiet jest bardzo dobry

• Anonymous
      Guest

za mało czasu dokladnie . powinno byc z 30 dni i teraz chyba ten pakiet kosztuje 10 zł a nie 6 . ;//

• Anonymous
      Guest

No właśnie ten pakiet kosztuje teraz 10 zł a nie 6 jak pisze tutaj

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Numery stacjonarne obowiązują tylko do 17 listopada. Później w ramach tego pakietu będzie można dzwonić tylko na komórki w Orange.

• Anonymous
      Guest

😡 to jest donieczego,same oszusty tylko naciagaj na kase do dup.. z takim czyms

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Ale się dużo zmieniło w tej ofercie od początku jej istnienia. Podwyżka do 10 zł i jeszcze usunięcie numerów stacjonarnych. Nieładnie Orange 😉 Na szczęście w Tak-taku pakiet 1000 minut otrzymuje się w cenie 9,08 zł i dotyczy numerów stacjonarnych.

• Anonymous
      Guest

***** blada

• Anonymous
      Guest

Hej co wy chcecie od tych minut ja je zawsze biore.. gadam cały czas prawie chociarz mam 8 lay:) czuje sie dorosła:)) z orange wszystko jest piękne:D:)) naprwde polecam tą firme moja babcia też ma w orange stacjonarny.a co to za róznica czy kosztuje 6 czy 10 zł ja mam kase i stać mnie na każda rzecz której zapragne:))wiec polecam polecam polecam polecam polecam polecam i radze to przeczytać jestem mądrom kobietom:)

• Anonymous
      Guest

jak sie wykupuje minuty w orange music ??
      tylko wiecej niz 30 min??
      pomozcie 🙂

• Anonymous
      Guest

mi sie nie da tego zrobic 🙁

• Anonymous
      Guest

W Heyah za 9,08zł można przez miesiąc bez ograniczeń rozmawiać ze wszystkimi w sieci, za tyle samo można też kupić pakiet 1000 smsów do wszystkich.

• Anonymous
      Guest

no nie wiem czy go kupić siedze i sie zastanawiam no to za ile on teraz jest ? że by mi ku*va kasy nie zabrało ; p . pozdrroooo . < 3

• Anonymous
      Guest

wy tutaj macie nie pokolei w glowach ;d .. jeden poprawia drugiego aa sam sie nie potrafi dobrze czegos napisac elo.,.!

• Anonymous
      Guest

Debile to są minuty macie wyraźnie napisane „Od dziś w taryfie Orange POP za 6 zł z VAT można korzystać z nowego pakietu – 1000 minut na połączenia ze wszystkimi numerami w Orange oraz stacjonarnymi. Pakiet jest ważny przez 14 dni od momentu aktywacji usługi.” Tylko że teraz kosztuje on 10 zł a nie 6….

• Anonymous
      Guest

a jak wyłaczyć tą usługe ? :p

• Anonymous
      Guest

ZAL MAM 8,66zl a pisze ze nie mam wystarczajaco srodkow na kacie

• Anonymous
      Guest

teeen pakiet kosztuje 10 zł a nie 6 zl . xd : pp ! .

• Anonymous
      Guest

Niby to jest dobra rzecz,ale nie da rady przez 2 tygodnie tego wygadac, ale mimo wszystko polecam ;))))
      Pozdrowienia z nad morzaaaa ciepłego i słonecznego ziomaaaaalki ;pp

• Anonymous
      Guest

skoro kosztuje 10 zł to po co piszecie ze 6 .?! Żall ;/

• Anonymous
      Guest

kurcze poco pisać 6zł jak jest 10 oszustwo!!!!

• Anonymous
      Guest

Pszepraszam bardzo ale to jest oszustwo ponieważ chciałem śćiągnąć teraz te minuty i kosztują 10 zł a nie 6 zł.. To jest skandal..

• Anonymous
      Guest

Piszecie ze kosztuje to 6 zl tak?!
      To niby czemu jak ja mam 7 zł to nie moge tego pakietu zamowic?!!
      Wkrecacie jak mozecie… heh

• Anonymous
      Guest

Było po 6 zł ale tylko przez okres próbny. Teraz jest po 10 zł, spójrzcie ten artykuł jest z 2010 roku!

• Anonymous
      Guest

6 zl n a caly miesioc

• Anonymous
      Guest

Wlasnie zamowilam ten pakiet, tez myslalam ze jest za 6zl i uwazam ze skoro dokonali zmiany w cenniku to kurcze tez powinni zmienic na stronie, bo to jest wprowadzanie w blad….

• Anonymous
      Guest

To jest z 2010 roku !!

• Anonymous
      Guest

Debile daja na str ze pakiet kosztuje 6 zl a kasuja 10 moim zdaniem to jest hamstwo w panstwie i naciaganie ludzi , orange jest do dupy!!!

• Anonymous
      Guest

a po za tym te minuty są tylko do orange a nie do wszystkich sieci 🙁

• Anonymous
      Guest

Czy bada mi one dzialaly gdy zadzwonie do kogos za granica w orange?

• Anonymous
      Guest

witam ta oferta 1000 minut to jest koszt 10 zł plus sms jak macie tylko 10 złoty to nic z tego musi byc 10 zł i sms nie wiem ile kosztuja smsy bo niewnikam w szczeguły chyba 20gr nie wiem i wtedy to działa to na koncie musi byc 10 zł i 5 zł 15 zł chyba ze ci zostanie naprzykład 1 zł albo 20 gr i załadujesz za 10 zł to na smsa masz 20 groszy i smsa o tresci minuty pod 909 i dadasz i sie nie pilnujesz ja najwiecej przes te 14 dni to max 300, 400 minut i tylko na orange , a jest oferta 120 minut na 30 dni w orange i na stacionarne to kosztuje 12 zł tylko 120 minut to malutko jest na miesiąc ale jak ktos mało gada i tak samo sie wysyła ,o tresci minuty tylko pod numer 545 i koszt 12zł plus 20 groszy sms mi pasuje te tysiąc minut bo jamam znajomych w orange a w innych sieciach mam morze 4 osoby to dla 4 osub niebede sie produkował jak mam w orange okolo 40 osub pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

czy dalej mozna sciagnac te minuty nadal to jest aktualne ?

• Anonymous
      Guest

Tak, minuty są dostępne… Koszt to 10 zł plus 20 gr za wysłanie smsa.

• Anonymous
      Guest

Nie fair;// Nie bierzcie pakietu bo kosztuje 10 zł , mialam 12 zl chcialam pakiet minut oraz wziac ten pakiet sms za 6 zl a zabrali mi 10 zl za pakiet minut ;/;/;/
      Kretacze!!!

• Anonymous
      Guest

zamiast 10 zł zjadło mi 12 zł ***** co za hujstwo

• Anonymous
      Guest

zamiast 10 ***** zjadło mi 12 zł

• Anonymous
      Guest

kłamcy ku*** oszukują jak sie da

• Anonymous
      Guest

Orangutany zrezygnowali z 1000 minut ! ! !

• Anonymous
      Guest

pisze cena inna a bierze inna oszustwo jak nik kawal*****a reszte dziada z niego aby***** nigdy nie doznal milosci***** mu w ryj bo w dupe przyjemnosc

• Anonymous
      Guest

Pety nauczcie się czytać i zobaczcie z jakiego roku jest wpis

Viewing 73 reply threads
Reply To: Pakiet 1000 minut za 6 zł na 14 dni w Orange POP (aktualizacja) -regulamin
Your information: