Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odjechana Promocja w Tak Taku – przedłużono

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

ska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era do 31.01.2011 r. przedłużyła ofertę Odjechana Promocja, w której za minutę rozmowy na numery Tak Tak oraz komórkowe i stacjonarne numery w sieci Era klient płaci 0 groszy. Aktywacja usługi kosztuje, po podwyżce VAT 9,08 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

No i dobrze bo opłaca się ta promocja/pakiet. 1000 minut za 9 zł i 8 groszy to się naprawdę opłaca. Teraz tak patrze za 25zł dostajemy usług tylko po sieci że brzmi kusząco, w dodatku możemy wykupić sobie neta, za też śmieszne pieniądze,.

• Anonymous
      Guest

9,08 zł. za 14 dni +9,08 zł. za ponowne 14 dni (a to wciąż nie jest miesiąc, no chyba że luty)+ 9zł za internet (o ile coś nie zdrożało?), to już mamy ponad 27 zł. + ewentualne koszty rozmów do innych sieci. I to mają być śmieszne pieniądze?

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Odjechana promocja jest już regularnie przedłużana od dłuższego czasu, więc nie jest to żadną rewelacją.

• Anonymous
      Guest

@Arti chyba nikt nie wykorzystuje wszystkich pakietów równocześnie, bo nie ma po co. Jak ktoś dzwoni przede wszystkim do Ery wykupuje pakiet za 9,08 i gada bez opamiętania, a pozostałe środki ma na inne cele. Dlatego te pakiety bardzo się opłacają.

• Anonymous
      Guest

Munde- zgadza się. Sam mam tt tylko dlatego, że mam sporo znajomych w tej sieci. Jak chcę pogadać, to wykupuję pakiet i gadam bez ograniczeń. Ale teraz robię to rzadziej niż kiedyś, kiedy był tańszy. Z netu korzystam albo w kompie, albo z pf gdzie za 5zł mam 100 Mb i nie żdążę go wykorzystać, ale dokupuję nowy pakiet przed końcem ważności starego i sumuje mi się, po czym też nie zdążę go wykorzystać (ale działanie kodów w pf jest czasem denerwujące). Generalnie płacę 5 zł na neta w pf i 5 zł za rozmowy po 5gr/min. i kosztuje mnie to 10 zł i na 30 dni (fakt, że tylko 100 minut, ale wystarcza. W razie czego kupuję za kolejne 5 zł i styka). I tak jest to tańsze niż w tt.

• Anonymous
      Guest

Jak wiadomo co komu pasuje, to to kupuje. Nikomu nic na siłę nie chcę wciskać. Mnie pasuje pf i ewentualnie tt- chociaż kiedyś pakiety były tańsze. Komuś innemu orange albo plus. Zależy od tego do jakiej sieci się dzwoni.

• Anonymous
      Guest

ale promocja buhahahhahah, zalosne!!! .
      Bylem w era 10 lat i…ucieklem do play, gdzie mam za FREE rozmowy i sms w PLAY (mam rodzine w play).
      Dziwne era firma stateczna i zdziera z ludzi a play na dorobku i ma za darmo.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Wiek – masz rozmowy za free w Play, ale kosztem 10 zł. Nie muszę mieć darmowych rozmów w sieci bez ograniczeń, bo nawet 1000 minut odjechanej promocji Tak-taka, nie potrafię wykorzystać. Ogólnie – to bardzo pozytywny news. Era przedłużyła również pakiet blueconnect max – o 6 miesięcy.

• zypolek
      Member

Arti – 27 zł? 2×9,08=18,16 zł Prawie w każdym miesiącu aktywuję 2 pakiety, a rozważanie opłacalności wymaga po raz kolejny dyskusji kto gdzie ma rodzinę i znajomych. Ja mam ją w Erze i dlatego oferta żadnej innej sieci nie będzie dla mnie korzystniejsza.

• Anonymous
      Guest

Po co komuś Play i ich stan darmowy jak nie będzie do kogo dzwonić? ja tak mam np. W Play mam 2 osoby na 30 kontaktów do których i tak prawie nie dzwonie co najwyżej wyśle po 5 smsów na miesiąc i po co mi Play ? Każda sieć ma swoje plus dotyczące rozmów po sieci i jeżeli ktoś dzwoni tylko po sieci albo głównie po sieci to wiadomo że nie wybierze innej. Co do samego TT, ofertę mają coraz lepszą, odjechania przedłużona, internet przedłużono jest OK.

• zypolek
      Member

Chyba każdy wolał płacić mnie, ale 1000 minut przy stawce 9,08 zł również bardzo się opłaca. Przecież tym sposobem minuta do Ery kosztuje mniej niż 1 grosz.

• Anonymous
      Guest

@qper jeżeli potrzebujesz komunikować się ze swoimi znajomymi w Erze, to Ci PF na nic, bo oni nie będą mogli swobodnie dzwonić do siebie, na tym polega clou sieci znajomych. A każdy mając po 1000 min za 9,08 w zasadzie może płacić za tela 10 zł miesięcznie.

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

To jest bardzo dobry pakiet ze względu na cenę i zasięg. Minuta połączenia kosztuje mniej niż grosz, a dzwonić można do wszystkich w sieci Era – zarówno komórki jak i stacjonarne. Poza tym Tak Tak ma tutaj ogromną przewagę na Play -mają kilka razy więcej użytkowników, więc potencjalnie możesz wybierać wśród większej grupy rozmówców.

Viewing 13 reply threads
Reply To: Odjechana Promocja w Tak Taku – przedłużono
Your information: