Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Odjechana Promocja w Tak Taku – przedłużono
-
AuthorPosts
-
-
ska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era do 31.01.2011 r. przedłużyła ofertę Odjechana Promocja, w której za minutę rozmowy na numery Tak Tak oraz komórkowe i stacjonarne numery w sieci Era klient płaci 0 groszy. Aktywacja usługi kosztuje, po podwyżce VAT 9,08 zł.
-
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 12:26Liczba postów: 137327 -
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 14:21Liczba postów: 137327 -
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 17:14Liczba postów: 137327 -
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 17:32Liczba postów: 137327Munde- zgadza się. Sam mam tt tylko dlatego, że mam sporo znajomych w tej sieci. Jak chcę pogadać, to wykupuję pakiet i gadam bez ograniczeń. Ale teraz robię to rzadziej niż kiedyś, kiedy był tańszy. Z netu korzystam albo w kompie, albo z pf gdzie za 5zł mam 100 Mb i nie żdążę go wykorzystać, ale dokupuję nowy pakiet przed końcem ważności starego i sumuje mi się, po czym też nie zdążę go wykorzystać (ale działanie kodów w pf jest czasem denerwujące). Generalnie płacę 5 zł na neta w pf i 5 zł za rozmowy po 5gr/min. i kosztuje mnie to 10 zł i na 30 dni (fakt, że tylko 100 minut, ale wystarcza. W razie czego kupuję za kolejne 5 zł i styka). I tak jest to tańsze niż w tt.
-
Wiek – masz rozmowy za free w Play, ale kosztem 10 zł. Nie muszę mieć darmowych rozmów w sieci bez ograniczeń, bo nawet 1000 minut odjechanej promocji Tak-taka, nie potrafię wykorzystać. Ogólnie – to bardzo pozytywny news. Era przedłużyła również pakiet blueconnect max – o 6 miesięcy.
-
-
Anonymous
Guest3 stycznia 2011 at 17:30Liczba postów: 137327Po co komuś Play i ich stan darmowy jak nie będzie do kogo dzwonić? ja tak mam np. W Play mam 2 osoby na 30 kontaktów do których i tak prawie nie dzwonie co najwyżej wyśle po 5 smsów na miesiąc i po co mi Play ? Każda sieć ma swoje plus dotyczące rozmów po sieci i jeżeli ktoś dzwoni tylko po sieci albo głównie po sieci to wiadomo że nie wybierze innej. Co do samego TT, ofertę mają coraz lepszą, odjechania przedłużona, internet przedłużono jest OK.
-
Anonymous
Guest4 stycznia 2011 at 13:13Liczba postów: 137327 -
To jest bardzo dobry pakiet ze względu na cenę i zasięg. Minuta połączenia kosztuje mniej niż grosz, a dzwonić można do wszystkich w sieci Era – zarówno komórki jak i stacjonarne. Poza tym Tak Tak ma tutaj ogromną przewagę na Play -mają kilka razy więcej użytkowników, więc potencjalnie możesz wybierać wśród większej grupy rozmówców.
-
-
AuthorPosts