Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Nowe promocje Cyfrowego Polsatu

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Jak dowiedział się Telix.pl od 22.02 Cyfrowy Polsat wprowadza nową ofertę na pkiety telewizyjne i Internet.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

Niech lepiej poprawią ofertę telefoniczną bo jest droga jak cholera.

• Anonymous
      Guest

10 lat z nimi i ani dnia dłużej, wreszcie koniec !!!!!!!!!

• Anonymous
      Guest

Kurczę drogo, naprawdę drogo. Do tego modemy w wysokich dosyć cenach :/ Umowa na 36mc ? ojoj ktoś się zagalopował, teraz te umowy są nie do zaakceptowania i to jeszcze na tv.

• Anonymous
      Guest

Już od ponad roku Cyfra ma lepszą ofertę.Szczególnie po dodaniu do tanich pakietów programów polsatowskich.Wszyscy co potrafią liczyc przechodzą do Cyfry tak jak do Pleya.

• Anonymous
      Guest

ktry -> przechodzenie do Play to nie umiejętność liczenia. Play jest tani i to wszystko nie oferuje nic więcej… ale z tą taniością też bym nie przesadzał, telefony mają drogie i są coraz droższe a ich dostępność także pozostawia wiele do życzenia. A Cyfrowy wcale nie ma takiej dobrej oferty, umowa na 3 lata ? no sorry bardzo ale to o 2 przy długo.

• Anonymous
      Guest

ja mam 99% znajmych w orange i to właśnie do orange wszyscy przechodzili, chodź moim zdaniem jest to najgorsza sieć,ale przez miesiąc wydaje 12 zl na 120min które mi wystarczają w zupełności

Viewing 6 reply threads
Reply To: Nowe promocje Cyfrowego Polsatu
Your information: