Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowa odsłona Minuty Non-Stop od 29 kwietnia
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość"opeartoara". Ech…
-
Anonimowy
GośćTa pewnie bedzie nowa oferta orane free,
5000000000000000 GB ale do orange tylko :))))
-
Anonimowy
GośćJa proponuje, sieci oorange niestandardowe rozwiązanie,
oglosic ze oferta bedzie za kilka dni i wprowaczic za 3
tygodnie, z jeszcze gorszymi stawkami. ale bylbu szal
-
Anonimowy
GośćMiałam chęć kupić Orange Free na Kartę, ale jak zobaczyłam stawki i taryfikację, to kolega polecił mi Simplusa. Korzystam z pakietów 20 i 50MB na miesiąc.Jestem zadowolona, choć przydałoby się więcej, dużo więcej.
-
Anonimowy
Gość@prepaidowiec,simplusiwiec wlasnie dlatego u mno w prepaidzie,poza simplusem,nie ma rozsądnych pakietów na net,by jak ktos chce go miec kupował osobny sim prepaid/abo by mno mieli wiecej aktywnych kart sim.nawet play(chcoc ze ze wzgledów technicznych tak robi)i playonline dziala tylko w 3g,a edge/3g na taryfach głosowych ale z jaką stawką..proste.moze orange da pakiety orange free?typu: 5MB za 5pln 50mB za15 pln i 100Mb za 25pln w takcie co50kB??(stawka za 1MB odpowiednio 1pln/30gr/25groszy)??tyle mogliby sie wysilic
-
Anonimowy
Gość@mirekb, za duża rewolucja jak na orange. To tylko wizja
strategii cenowej orange, może za jakieś 2 lata dadza
taka stawkę.
-
Anonimowy
Gość500000000000000000000000gb do orange a 1 b do wszytkich 🙂
-
Anonimowy
GośćTak wogole to i przed 29 dawali 120 minut za doladowanie 50zl wiec czego tutaj si episze ze po 29 bedzie dopiero 120 minut przeciez to glupota bo tyle juz bylo tylko ze nie do wszystkich.
-
-
AutorWpisy