Start Forum Sprzęt LG Multimedialny telefon LG ARENA wkracza do Polski

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Firma LG wprowadziła na polski rynek model LG ARENA (LG-KM900). Telefon multimedialny ARENA to flagowy model 2009 roku firmy LG, który zachwyca jakością odtwarzania audio i wideo, a dostęp do multimediów gwarantuje zastosowanie opracowanego przez LG intuicyjnego trójwymiarowego interfejsu graficznego S-Class.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139202

jakie wkracza… ja go z tydzeiń tem sprzedałem w salonie orange za ponad 250zł na 3 lata w setce… 😛

• Anonimowy
      Gość

Stary ten serwis jest zacofany 2 tygodnie temu bawiłem sie nim w electro wiec już dawno wkroczył, mam nadzieje ze jego cena spadnie trochę i go biorę.

• Kan
      Klucznik

Stary ten serwis jest zacofany ? Jak widać z przedstawionych zdjęć to relacja z konferencji wprowadzającej ten telefon na rynek polski. Redakcja była obecna i dla swoich Czytelnikow przedstawia ten telefon. Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Ja nie wiem kto normalny zachwyca się super jakością Divix na 3 calowym ekraniku.

• Anonimowy
      Gość

Andrzej, możemy liczyć na jakiś teścik? Jeśli tak, prosiłbym o zwrócenie uwagi na kamerę, jakiej jakości jest obraz na telewizorze itp. Pozdrawiam!

• Kan
      Klucznik

Witam, tak mamy obiecany telefon do testów. Postaram się zwrócić uwagę na te funkcje. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

40 GB pamięci w telefonie? super … to więcej niż mam na kompie stacjonarnym 😀

• Pipix
      Członek
      Liczba postów: 12

Świetna jakość odtwarzania audio i wideo jest możliwa dzięki zaastosowaniu innowacyjnego rozwiązania w telefonie, jakim jest technologia Dolby Mobile pozwalająca uzyskać doskonałą jakość dźwięku oglądając film lub słuchająć muzyki.

• Anonimowy
      Gość

telefon super ale nie wiem czy to 40GB to troche nie zadużo

i obawiam się, że telefon tego nieogarnie XD

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Multimedialny telefon LG ARENA wkracza do Polski
Twoje informacje: