Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › MIX’y – są tu zwolennicy?
-
AuthorPosts
-
-
Heyah wprowadziła swój własny mix. Pojawiają się pytania – po co? Przyznam, że trochę też mnie nurtuje ta kwestia – skoro taryfa jest taka jaką można mieć w pre-paidzie to dlaczego decydować sie na mixa? Czy tutaj faktycznie niższe ceny telefonów przeważają szalę?
Jest gdzieś dostępne porównanie obecnych mixów na rynku? Prawdę mówiąc nie mam bladego pojęcia jak się przedstawia sytuacja u innych… -
Anonymous
Guest24 marca 2009 at 16:44Liczba postów: 135707W miksie zazwyczaj dostajesz telefon. I działa na podobnej zasadzie co prepaid, tylko co miesiąc zobowiązujesz się doładować konto określoną kwotą. To taka umowa Wydaje mi się, że nawet przez czas jej trwania masz pewne określone stawki, co w dobie topniejących cen może nie być opłacalne. Ja zwolennikiem miksów nie jestem. Ale jeśli Heyah wprowadziło miksa ze stawką 25gr/min, to nie jest źle.
-
Anonymous
Guest16 kwietnia 2009 at 13:22Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest17 kwietnia 2009 at 12:24Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest20 kwietnia 2009 at 07:46Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest2 maja 2009 at 07:03Liczba postów: 135707Wiesz, jakość też się liczy, bo jeśli aparat będzie na prawdę kiepski, to nie będzie wiadomo, co jest na zdjęciu.
Jakoś specjalnie nie interesowałam się videorozmowami. Trzeba gadać to tyłu telefonu z odległości dostatecznie głośno , żeby druga strona Cie usłyszała? Jakoś nie wyobrażam sobie robienia tego na ulicy, w biegu. Chyba, że chce się popełnić samobójstwo wpadając pod samochód. -
Anonymous
Guest4 maja 2009 at 16:10Liczba postów: 135707Czyli jednak moja obiekcje nie są wydumane.
Wydaje mi się, że oferują taką promocję, bo to brzmi tak nowocześnie i jazzy, że mają korzytnie videorozmowy, a i tak wiadomo, że prawie nikt nie będzie z tego korzystał, bo albo nie będzie mieć dostatecznie dobrego telefonu albo będzie zbytnio cenił swoje zdrowie i życie.
A tak w ogóle, to jeśli już miałabym siąść gdzieś, żeby trzymać przed sobą telefon na wyciagnięcie ręki i się kręcić, to mobilność została na tyle zabita, że o wiele korzystniej jest usiąść przed kompem i pogadać przez skypea. -
Anonymous
Guest5 maja 2009 at 08:14Liczba postów: 135707poza tym dla mnie śmiesznie wyglądają ludzie gadający do wyciągniętego przed siebie telefonu (wyjątek – kiedy siedzi się ze znajomymi w pubie i dzwoni do innego znajomego, żeby mu pokazać jak jest fajnie i niech żałuje że go tam nie ma ). Tak samo jak śmieję się z ludzi gadających przez zestaw słuchawkowy – nie raz się zastanawiam czy to nie jakiś wariat gadający do siebie
-
Anonymous
Guest27 maja 2009 at 09:47Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest27 maja 2009 at 18:05Liczba postów: 135707Miałam Mixa przez jakiś czas, fajny o tyle,że można wydatki kontrolować, a przy okazji znacznie taniej niż w pre-paidzie kupić telefon. Teraz widzę coraz więcej sieci wprowadza Mixa do swojej oferty, kusząc coraz to niższymi cenami aparatów i połączeń. Korzysta ktoś może z Heyah Mix? Z opisu wygląda na naprawdę korzystny.
-
-
AuthorPosts