Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Mega doładowanie w Tak Tak -Regulamin
-
AuthorPosts
-
-
Doładując konto za minimum 50 zł w Tak Taku od 24 marca do 28 kwietnia br. Użytkownik Tak Tak, Abonent Era Mix jednej z Ofert: „Tak Tak Fon z taryfą Happy w Era Mix”, „Tak Tak Fon z taryfą Nowy Tak Tak w Era Mix”, „Taryfa Era Fun” , „Mega Fun”, otrzyma na konto doładowanego Tak Taka w ciągu 5 dni 100 dodatkowych minut.
-
Anonymous
Guest24 marca 2010 at 14:20Liczba postów: 135890Wedlug mnie promocja jest dobra, sam posiadam Taktakfona, sporo kontaktow w sieci Era wiec skorzystam. W taktaku jest sumowanie waznosci konta do 12misiecy- wedlug mnie super. Ktos stwierdzil,ze nic specjalnego, ale pamietajmy ze kazda siec jest dobra w ktorej mamy najwiecej znajomych bo wiadomo po sieci wychodzi najtaniej,mamy 30dni na wykorzystanie,ale mozna przedluzyc waznosc tych minut pakietem 30minut za 6zl lub 150 za 21zl,mozemy miec na koncie 1500max. Korzystam ze starej Play karty jak i Playfresha, ogolnie siec jest dobra, moglbym skorzystac ze stanu darmowego w Playu, ale nie moge ze wzgledu ze nikt z moich znajomych nie jest w tej sieci,dla mnie akurat promocja Ery jest dobra.
-
Anonymous
Guest24 marca 2010 at 15:13Liczba postów: 135890100 minut ekstra zawsze się przyda, szczególnie w HOT, w którym można taniej rozmawiać tylko w usłudze Numerki za Grosze. Ładując przez stronę operatora można zyskać dodatkowo 10% kwoty doładowania. Niedawno podwójne, teraz kolejny bonus. W TT prawie każde doładowanie jest z jakimś gratisem.
-
Anonymous
Guest25 marca 2010 at 14:55Liczba postów: 135890W ubieglym roku np. wrzesien lub pazdziernik bylo potrojne doladowanie, na swieta podwojne doladowanie ktore laczylo sie z promocyjnymi 100 minutami,po nowym roku kolejne podwojne doladowanie, teraz promocja 100minut.Jezeli ma sie sporo kontaktow w sieci Era to tylko korzystac z tego, zawsze to cos.Wszystkie te promocje, gdyby tak przeanalizowac z okresu trzech lat sa prawie w identycznym czasie,czyli po swietach prawdobodobnie bedzie kolejne podwojne doladowanie.
-
-
AuthorPosts